Supporterinfo: Östersunds FK borta

Av Jonas Myrstedt, Publicerat för 5 månader sedan.

Nu på söndag avslutas tävlingssäsongen för Hammarby, som reser till Jämtland för att ta sig an ÖFK. Med sig norrut har laget ett stort supporterfölje – och i denna artikel hittar du som ska stötta Bajen på plats all information du behöver inför ditt besök på Jämtkraft Arena.

 

 

Arena- och biljettinfo:

 

Namn: Jämtkraft Arena
Total publikkapacitet: 8466
Bortasektionens placering: Södra läktaren
Bortasektionens kapacitet: 828
Biljettpris för ståplats:
Vuxen: 150 kronor
Ungdom (7-17 år): 100 kronor

 

Biljettköp och entré:

 

Entré: Södra läktaren, sektion 1, 2 och 3

 

Förköp: Via denna länk.
Biljettköp på plats: Säljs i lucka vid entrén. OBS: Det kan bli långa köer på plats, så vi rekommenderar att köpa förköp och komma i tid.

 

Entrén öppnar: 14.00
Supporterkort: Visas upp vid insläppet och bockas av på en lista.

 

 

Service:

 

Mat och dryck: I anslutning till södra läktaren finns en grill och kiosk med fullt utbud. Då arenan numera är kontantfri godtas endast kort och Swish som betalningsmedel.
Betalning: Både kort och Swish.
Toaletter: Fasta toaletter för både herr och dam, och pissoarer.

 

Parkering buss: För bussar – släpp av resenärer vid insläpp, så visar personal er fram till parkering, bara ett stenkast från entrén.

 

Parkering bil: För supportrar som anländer med bil finns stor parkering i direkt anslutning till arenan.

 

 

Resor och samlingar:

 

Bajen Fans organiserar bussar vilka bokas på denna länk.

 

Samlingskrog för Bajare: O’Learys, Kyrkgatan 70, öppnar klockan 12.00. Krogens erbjudande för bajare: Boston Celtics burgare och en bira för 189 kronor.

 

 

Hammarby Fotboll på plats

 

Två SLO:er och två säkerhetsansvariga finns på plats för service till supportrar. Kontakt till SLO på matchdag: 0732295666. Kontakt innan matchdag: jonas.myrstedt@hammarbyfotboll.se

 

 

Tack, uppmaning och information

 

Hammarby Fotboll välkomnar och tackar dig supporter som reser till Östersund för att stötta laget i jakten på Europaspel nästa säsong.

 

Vi ber er att visa respekt för matchen; för spelare, personal och motståndarsupportrar. Vi ber också om att inte sätta upp stickers eller orsaka annan skadegörelse, det medför kostnader för Hammarby Fotboll. Det är många känslor i luften vid bortamatch och vi uppmanar till ett värdigt beteende.

 

Vi jobbar ständigt med att förbättra förutsättningarna för Hammarbyfans som åker på bortamatch, vilket gäller allt från förhållande på arenorna och Hammarby Fotbolls närvaro till bemötande från polis med mera. För att vi ska veta vad vi kan förbättra, är det viktigt att du som supporter hör av dig. Har du synpunkter och/eller idéer från detta besök är du välkommen att höra av dig till SLO på mail: jonas.myrstedt@hammarbyfotboll.se eller ta kontakt innan/på/efter match.

 

öfkkarta

 

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments