Supportrarnas Matchprogram hyllar Kennedy

Av Redaktionen, Publicerat för 5 månader sedan.

När Kennedy Bakircioglu gör sin sista hemmamatch gör Supportrarnas Matchprogram ett stort hyllningsnummer. – Vi utökar med ytterligare 20 sidor bara redaktionellt material, berättar redaktör Magnus Hagström. Programmet kommer att ha ett påkostat omslag där Kennedys namn är tryckt i relief. En lång intervju med Kennedy, men också mycket statistik om hans karriär, och mängder av bilder.

 

– Bland annat har skribenten Tommy Fagerberg gått igenom samtliga 21 frisparksmål som Kennedy har gjort för Hammarby, säger Hagström.

 

Förutom intervjun med Kennedy själv, så får du information om hur dessa frisparksmål har gått till. Självklart kommer du också att få sedvanlig matchinformation i ditt program, men föreningen som snickrar ihop programmet sticker inte under stol med att det först och främst rör sig om en hyllning till Kennedy.

 

– I programmet kommer det att finnas ett korsord med fina priser till den som kan sin Kennedy! Du kommer också att kunna se en bildbaserad tidslinje med Kennedys hela karriär i grönvitt.

 

Supportrarnas Matchprogram kommer att sälja hyllningsprogrammet innan match utanför arenan. Det lär även bli försäljning på krogarna på Södermalm.

 

– Det stora hyllningsprogrammet kommer att kosta 50 kronor. Köp det av någon av våra säljare. Det är ett program att spara!, slår Hagström avslutningsvis fast.

ANNONSER

Comments

comments