toggle menu

ANNONS

Tillsammans är vi Hammarby – lös en stödplåt!

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 1 år sedan.

När det blåser som mest växer sig rötterna som starkast, det är sen gammalt. Och även om alla Hammarbyare just nu inte kan ses, kramas och fira tillsammans, så ligger det i vår natur att alltid stötta vårat lag. Särskilt när det blåser lite extra snålt. Och blåsa kommer det nog tyvärr att göra den närmsta framtiden och ovissheten kan komma att bli stor när starterna av Allsvenskan och Elitettan påverkas av samhällets restriktioner.

 

Tack vare ett fint engagemang från våra supportrar drar vi nu igång en försäljning av stödplåtar i organiserad form för att samla alla som vill bidra till att vi ändå kan stå starka kvar. En försäljning som startar här och nu för att ersätta biljettsläppen till seriestarterna, som nu föreslås att skjutas upp till juni*. Klubbens verksamhet måste rulla på även om sångerna (och intäkterna) från våra läktare tillfälligt uteblir.

 

Köp gärna en stödplåt och sprid budskapet!

 

Pris: 50 kronor/styck.

 

Klicka här för att komma till kampanjsidan.

 

OBS: Försäljningen sker via biljettinstallationen för Hammarby IP, vilket betyder att du behöver skapa ett nytt konto om du inte tidigare har köpt säsongskort till damerna eller köpt biljetter till herrarnas träningsmatch på Hammarby IP som spelades tidigare i vår. Självklart går det att använda samma mail och lösenord som du har kopplat till ditt AXS-konto för Tele2 Arena.

 

*Beslutet fattades i dag (18 mars) av SEF (som representerar samtliga 32 klubbar i Allsvenskan och Superettan). EFD (Elitfotboll dam) har samma möte senare under dagen. Läs mer här.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS