ANNONS

Tony's Pizza ny officiell partner till Hammarby Fotboll

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 1 månad sedan.

Tony’s Pizza blir ny officiell partner till Hammarby Fotboll – ett samarbete som innebär mer deg till Bajen, med andra ord. Avtalet sträcker sig fyra år framåt med option om en förlängning under avtalsperioden. Läs mer om Tony’s Pizza och ”Bajenpizzan” – en gemensam satsning ihop med Hammarby Bandy.

 

Det nya välsmakande samarbetet med Tony’s Pizza ger Hammarbysupportrar möjligheten att beställa hem specialbakade frysta Bajenpizzor direkt hem till dörren – fyra färdigtoppade och två surdegsbottnar du kan göra dina egna varianter med. Paketpriset är 295 kronor och då ingår hemleveransen. Kvalitets- och storleksmässigt kan pizzorna likställas med restaurangpizzor (cirka 500 gram/pizza). 

 

Avtalet är uppbyggt kring en fast rättighetsersättning samt en rörlig ersättning. Med på satsningen kring Bajenpizzan är även Hammarby Bandy, som Tony’s Pizza är stolt sponsor till sedan två år tillbaka, och för varje såld Bajenpizza tillfaller intäkter till båda klubbarna. I Hammarby Fotbolls fall går pengarna till damlaget.

 

Bajenpizzan har jäst i 24 timmar, den är gjord för hand, den är stenugnsbakad med goda svenska råvaror och den ger mer deg till Bajen. Bajenpizzan kommer inom kort även att lanseras ute i dagligvaruhandeln.

 

Tony’s Pizzas grundare Tony Gerasovski om det nya samarbetet:
– Vi är alla på Tony’s Pizza såklart mycket stolta och glada över att vi nu har kommit överens med Hammarby kring att samarbetsavtal över en period om fyra år. Vi hoppas och tror att våra välsmakande Bajenpizzor kommer att uppskattas. Vi tar emot beställningar via vår specialutformade Hammarbysida på foodster.se för att sedan snabbt leverera djupfrysta välsmakande Bajenpizzor direkt hem till dörren. Sedan är det bara att låta dem gräddas klart i ugnen eller låta dem landa några dagar i frysen tills det känns rätt med en god Bajenpizza, säger Tony.

 

 

Hammarby Fotbolls marknadschef Patrik Blomquist om lanseringen:
– Det nya avtalet med Tony’s Pizza och samarbetet mellan Hammarby Fotboll och Hammarby Bandy kring Bajenpizzan är mycket positivt! Det är ytterligare ett fint exempel på hur vi kan växeldra olika aktiveringar mellan oss och på så sätt utnyttja attraktionskraften och olika synergier mellan fotbollen och bandyn, säger Patrik, som fortsätter:

 

– Samarbetet ger ett viktigt finansiellt tillskott till båda klubbarna och i Hammarby Fotbolls fall så är kommande intäkter öronmärkta för damlaget och deras fortsatta satsning i OBOS Damallsvenskan. Jag är glad och stolt över att kunna hälsa Tony’s med Bajenpizzan varmt välkomna till klubben och ser fram emot åren som väntar. Hoppas det ska smaka! 

 

Beställ hem dina Bajenpizzor senast nu på onsdag klockan 14.00 på foodster.se/hammarby för att få det levererat inför söndag – när herrarna har ett avgörande hemmaderby i Svenska Cupen mot AIK och damerna spelar sin sista träningsmatch innan tävlingssäsongen inleds.

 

Observera att hemleverans för tillfället endast är möjligt inom Stockholms län. Se hela innehållsdeklarationen för vardera pizza på beställningssidan.

 

 

Om Tonys Pizza

 

Allt startade på Pizzeria Fazana i Nyköping den 5 september 1976. Danne Gerasovski, grundare av pizzerian, är än i dag på plats bland degarna. Att pizza går i bolagets ådror kanske inte är så konstigt med nu över 40 år i pizzabranschen.

 

Under 2011 deltog sonen Tony Gerasovski i svenska mästerskapet för pizzabakning. Med en förstaplats titulerades Tony som ”Sveriges bästa pizzabagare 2011” och där börjar resan för Tony’s Pizza.

 

Tony’s Pizza finner du sedan tidigare här: Hemglassbilen, 7-Eleven, Circle K, Coop Sverige, Medley, Simple Feast, Sweden Rock, Dreamhack, med flera. Pizzabottnarna används även av många restauranger runtom i landet.

 

 

Alla pizzorna är handbakade och gräddade i stenugn. Fabriken har en kapacitet om 10 000 pizzor om dagen och en fabriksyta på totalt 1200 m². Vi lagrar hos oss i eget fryslager som rymmer 400 pallplatser. Anläggningen blev klar i april 2015 med Eko- samt IP-certifiering.

 

Maskinparken är fullt utrustad där vi tillverkar allt från degen som ska jäsas, bakas ut sedan gräddas och toppas upp. Kunderna finns i hela Sverige, allt från servicehandeln till mindre campingplatser. All distribution sker via våra grossister och samarbetspartners såsom Martin & Servera, Menigo, 7-Eleven, Hemglass, med flera.

 

Samtliga leverantörer genomgår en bedömning för att vi ska säkerställa kvalitet, logistik och spårbarhet. Med vårt hållbarhetsarbete arbetar vi uteslutande med svenska företag och råvaror. Under 2020 producerar fabriken cirka 400 000 pizzor och 2021 förväntas produktionen bli uppemot 900 000 pizzor.

 

Besök deras hemsida.

Gilla Tony’s Pizza på Facebook.

Följ Tony’s Pizza på Instagram.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS