toggle menu

U19: Lidingö borta för P19 – spelledigt för F19 i helgen

Av Redaktionen, Publicerat för 3 månader sedan.

Efter bortamötet med Glasgow Rangers i tisdags är Hammarbys P19-lag till helgen åter i den allsvenska vardagen. Där väntar för serieledaren tabelltolvan IFK Lidingö på bortaplan, nu på söndag klockan 16.30 på Lidingövallen. F19-laget har match först näst nästa helg, men i artikeln kan du läsa om tränarens syn på 5-1-bortasegern mot Uppsala i söndags, ett resultat som tog Bajen upp på femte plats i sin högsta serie.

 

Esme Faulds (Henric Wauge)

 

F19-tränare Micke Olsson om förra helgens vinst på Studenternas:
– Vi vill hålla oss kvar i vinnarspåret efter storsegern mot Morön och har en bra känsla inför matchen. Med vår höga press sätter vi motståndarna i svårigheter direkt. Innan matchen sa vi att vi ska vara påslagna direkt från start. Gång på gång kommer vi runt på kanterna och kan få in många bra inspel i boxen. Vi borde ha gjort något mål tidigare, och får vänta till halvlekens mitt innan vi får utdelning. Då lossnar det ordentligt och vi gör tre mål på fem minuter vilket alltså ger en 3-0-pausledning.

 

– Vi känns mycket stabila och ska bara köra på likadant i andra, men ett felpass utanför eget straffområde leder tyvärr till ett baklängesmål och vi känns lite väl bekväma med vår ledning. 4-1 känns därför skönt att göra. Sista målet är en straff där Esme Faulds fullbordar sitt hattrick, efter att Vendela Dreifaldt blivit nerdragen. En stabil arbetsinsats av hela laget. Vi har nu gott om tid att förbereda oss inför AIK på “Kanalplan” den 11 oktober.

 

 

Arkivfoto överst: Mattias Saaranen

ANNONSER

Comments

comments