toggle menu

Under Grönvit Flagg

Av Redaktionen, Publicerat för 8 månader sedan.

Idag går Hammarby Fotboll ut med kommunikation under parollen ”Under Grönvit Flagg”, som en del i upptakten inför den kommande säsongen. Det är ett budskap som hyllar flaggan vi samlas under, som en symbol för rötterna, kärleken och gemenskapen i klubben. Detta sker i samband med att det snart är dags för klubbens supportrar att förnya sina säsongskort, men samtidigt är det tänkt att användas som en kommunikativ ”grön tråd” genom klubbens kommunikation under året.

 

– Vi ville använda en viktig symbol för klubben som grund för kommunikationen och inget kan väl då vara starkare än vår flagga, som varit med oss ända sedan starten. Grönvita flaggor återfinns alltid på våra läktare, när vi möts och i andra delar i livet hos alla grönvita supportrar. Samtidigt är vi ganska unika i att ha en flagga som en del av vårt klubbemblem. Och självklart ska vi inte sticka under stolen med att vi blev lika imponerade som inspirerade av Tifogruppens mästerverk till tifo inför herrlagets säsongpremiär i fjol, säger Peter Holmberg, marknadschef för Hammarby Fotboll.

 

Den grönvita flaggan har fått många olika utseenden under åren, även om grunden alltid varit den vita flaggan med de tre gröna ränderna. Flaggan återfinns på årets säsongskort för dam- och herrlaget och kommer att vara en del av fler kommunikationsinsatser framöver.

 

Förnyelseperioden för säsongskorten inleds tisdagen den 10 januari och pågår till den 31 januari. Därefter följer platsbytardagar, köförsäljning samt nyförsäljning. Mer information kring säsongskortsförsäljning går att hitta här. Har du frågor kring säsongskort redan nu, kontakta biljetter@hammarbyfotboll.se.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS