Veckans Bajendeal – specialerbjudanden från utvalda partners

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 3 månader sedan.

Under namnet Veckans Bajendeal kommer vi att publicera mellan två till fyra erbjudanden i veckan från olika sponsorer till Hammarby Fotboll. Specialerbjudanden som är bra för dig, våra samarbetspartners och för klubben som vi hoppas ni finner attraktiva och intressanta. 

 


 

Renovera kök eller badrum med Kalmdals Bygg

 

Är det dags att renovera köket eller badrummet på hemmaplan? Vår klacksparksvän Kalmdals Bygg AB erbjuder alla grönvita 20 procent rabatt på dessa renoveringar året ut. Du kan även få hjälp med att bygga en ny altan med samma rabatt!

 

Ring gänget på Kalmdals på 076-868 69 04 så kommer de förbi och gör en offert med schyssta priser för alla Bajare där ute. Du kan även maila till info@kalmdalsbygg.se.

 

Erbjudandet gäller till den 31 december (2020-12-31).

 


 

Låna med unik V.I.B-ränta hos Sefina Pantbank

 

Nu får alla Hammarbyare som lägger upp nytt pantlån hos vår officiella partner Sefina Pantbank, låna till unik V.I.B-ränta2,75 % (ordinarie ränta 3,95 %). Räntan är speciellt framtagen för alla V.I.B:are och går inte att få på annat sätt.

 

Läs mer om konceptet Very Important Bajare, se fler fina erbjudanden och skaffa ditt elektroniska V.I.B-kort genom att värdera ett föremål kostnadsfritt på deras landningssida här

 

Klicka här för att komma till Sefinas hemsida.

 

Erbjudandet gäller fram till den 31 december (2020-12-31).

 


 

Evident Clean – gratis månad när du tecknar städabonnemang!

Vår samarbetspartner Evident Clean är det grönvita städbolaget som tänker grönt och städar vitt. De erbjuder svanmärkt lokalvård med ett komplett utbud av städtjänster, som till exempel hemstädning, storstädning, flyttstädning och fönsterputs riktad till dig som privatperson. Självklart administrerar företaget RUT-avdrag. De lämnar en kostnadsfri offert på ert hem och går igenom specifika önskemål.

 

Just nu erbjuder Evident alla Hammarbyare en kostnadsfri månad vid teckning av abonnemang! Är du intresserad att nyttja erbjudandet mailar du till info@evident.se – uppger ordet “Bajen” och hänvisar till veckans Bajendeals. Erbjudandet gäller även dig som har företag och önskar få städat i era lokaler. 

 

Erbjudandet gäller året ut (2020-12-31). Klicka här för att läsa mer på deras hemsida.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS