Veckans Bajendeal – specialerbjudanden från utvalda partners

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 1 vecka sedan.

Under namnet Veckans Bajendeal kommer vi att publicera mellan två till fyra erbjudanden i veckan från olika sponsorer till Hammarby Fotboll. Specialerbjudanden som är bra för dig, våra samarbetspartners och för klubben som vi hoppas ni finner attraktiva och intressanta. 

 

Rabatt på solglasögon hos Synsam Ringen & Globen

Söker du nya solbrickor för sommaren? Kika då in hos Synsams butiker i Ringen (Skanstull) eller Globen City. Ange kampanjkoden “Hammarby“, hänvisa till Veckans Bajendeal och få 30 procent på ditt solglasögonköp!

 

Klicka här för att hitta till Synsam Ringen och här för Globen City.

 

Erbjudandet gäller till den 31 augusti (2020-08-31).

 

——

 

Halva priset på mat hos Gröne Jägaren

Vår klubbpartner Restaurang Gröne Jägaren erbjuder alla Hammarbyare 50 procent rabatt på hela sin matmeny under juli månad! För att nyttja rabatten behöver du boka via gronejagaren.com med koden ”BAJARE2020”. Erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden.

 

Erbjudandet gäller till den 31 juli (2020-07-31).

 

——-

 

Evident Clean – gratis månad när du tecknar städabonnemang!

Vår samarbetspartner Evident Clean är det grönvita städbolaget som tänker grönt och städar vitt. De erbjuder svanmärkt lokalvård med ett komplett utbud av städtjänster, som till exempel hemstädning, storstädning, flyttstädning och fönsterputs riktad till dig som privatperson. Självklart administrerar företaget RUT-avdrag. De lämnar en kostnadsfri offert på ert hem och går igenom specifika önskemål.

 

Just nu erbjuder Evident alla Hammarbyare en kostnadsfri månad vid teckning av abonnemang! Är du intresserad att nyttja erbjudandet mailar du till info@evident.se – uppger ordet “Bajen” och hänvisar till veckans Bajendeals. Erbjudandet gäller även dig som har företag och önskar få städat i era lokaler. 

 

Erbjudandet gäller året ut (2020-12-31). Klicka här för att läsa mer på deras hemsida.

 

——-

 

Hammarbypaketet från Kosta Lodge

Efter att reserestriktionerna försiktigt börjat lättats kan Kosta Lodges verksamhet sakteligen komma igång igen. På sin hemsida meddelar företaget att man gjort många anpassningar för att säkerställa såväl gästers som personalens hälsa och är övertygade att det finns ett behov av att umgås med familj, vänner och arbetskamrater i mindre grupper i en naturnära och mysig miljö med god och hälsosam mat. 

 

Låter det intressant? All information hittar du i bilden nedan. Ange “Hammarbypaketet” vid bokning för att att ta del av erbjudandet!

 

Erbjudandet gäller till den 31 augusti 2020.

 

 

Klicka här för att komma till deras hemsida

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS