toggle menu

Veckans Bajendeals – specialerbjudanden från sponsorer till supportrar

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 2 veckor sedan.

Under namnet Veckans Bajendeals publiceras partnererbjudanden från olika sponsorer till Hammarby Fotboll. Specialerbjudanden av alla dess slag som är bra för dig som supporter, våra samarbetspartners och i slutändan laget i våra hjärtan.

 


 

 

Just nu erbjuder vår klubbpartner Friskis&Svettis Stockholm en extra månads träning på köpet till alla Hammarbysupportrar som löser ett årskort eller abonnemang på 12 månader. All träning ingår inne på 16 anläggningar samt digitalt. Häng på och läs mer via den här länken.

 

Giltighetstid: 2021-05-16.

 


 

 

Vår officiella partner ICA Nära Bomben i Hökarängen är igång med sin onlinehandel och erbjuder 5% rabatt med koden Hammarby21. För varje order stöttar du dessutom klubben ekonomiskt. Butiken kör ut i hela Storstockholm.

 

Säkra veckohandlingen hem till dörren och läs mer på icabomben.se. Följ även deras Facebooksida för fler specialerbjudanden.

 


 

Vår klubbstolspartner Evident Clean är det grönvita städbolaget som tänker grönt och städar vitt. De erbjuder svanmärkt lokalvård med ett komplett utbud av städtjänster, som till exempel hemstädning, storstädning, flyttstädning och fönsterputs riktad till dig som privatperson. Självklart administrerar företaget RUT-avdrag. De lämnar en kostnadsfri offert på ert hem och går igenom specifika önskemål.

 

Vi vill gärna slå ett slag för att ladda ner deras egna app. Sök på “Evident” och hämta hem den i antingen App Store eller Google Play. Som app-användare kan du även ta del andra rabatter och erbjudanden. 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS