toggle menu

Verksamhetsrapport | Samhällsmatchen 2022

Av Redaktionen, Publicerat för 2 månader sedan.

Samhällsmatchen lanserar nu sin tredje verksamhetsrapport, med statistik och berättelser från verksamhetsåret 2022. Ta del av rapporten för att få ökad förståelse kring det arbete Hammarby Fotboll gör utanför de kritade linjerna via Samhällsmatchens arbete.

 

För fem år sedan lanserade Hammarby Fotboll Samhällsmatchen. Samhällsmatchen är samlingsnamnet på Hammarby Fotbolls initiativ i samhället och vårt sätt att samla alla klubbens engagemang och initiativ utanför de kritade linjerna.

 

Syftet med verksamhetsrapporten är att belysa och uppmärksamma vad vi som förening och klubb gör i vårt geografiska upptagningsområde. Genom verksamhetsrapporten vill vi mänskliggöra och dela med oss av vad Samhällsmatchen och Hammarby Fotboll gjort i Söderort under 2022.

 

Hammarby Fotboll har alltid varit en förening som tagit ett stort samhällsansvar. Genom arbetet med Samhällsmatchen har vi i större utsträckning kunnat konkretisera vårt arbete i Söderort tillsammans med lokala aktörer. Det är tillsammans med lokala aktörer och människor i söderort som vi kan få ut maximalt av vårt arbete. Samhällsmatchen är för äldre och yngre, ska finnas i skolor och på arbetsplatser och är ett initiativ för alla som på något sätt vill bidra till en positiv samhällsutveckling.

 

Nu lanserar vi vår tredje verksamhetsrapport. Rapporten avser verksamhetsåret 2022 och i den får du dels ta del av berättelser från människor som är en del av vår verksamhet samt en del statistik från våra olika initiativ för att få en större förståelse för hur många människor vi når genom vårt arbete.

 

Samhällsmatchen fortsätter att växa och vara en närvarande del i vårt samhälle. Vi vill göra mer och ambitionen är att ta ännu större grepp kring vissa frågor för att kunna göra mer för fler i Söderort. Avslutningsvis vill vi tacka alla människor, företag, samarbetspartner osv för att ni är med och bygger Samhällsmatchen. Detta arbete hade inte varit möjligt utan er.

 

Läs Samhällsmatchens verksamhetsrapport nedan eller ladda ned den här

 

Verksamhetsrapport Samhällsmatchen 2022

 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS