toggle menu

Veton Berisha lämnar Hammarby för spel i Molde

Av Redaktionen, Publicerat för 1 vecka sedan.

Hammarby är överens med norska Molde om en övergång för Veton Berisha. Läs mer nedan.

 

– Det var ju inte tänkt att Veton skulle vara en så kort tid i Hammarby i och med hans långa avtal, men med Moldes intresse och spelarens vilja samt att vi känner att vi kan göra Hammarby bättre valde vi att gå med på affären. Vi tackar Veton för den här korta tiden och önskar honom lycka till, säger Jesper Jansson. 

 

Veton Berisha anslöt till Hammarby under fjolårets sommarfönster från norska Viking Stavanger och skrev på ett kontrakt som sträckte sig över fyra och ett halvt år. Hans första mål kom i 3-0-segern hemma mot Sundsvall i augusti och totalt blev det fyra baljor på 15 tävlingsframträdanden – med kvitteringen borta mot AIK som det kanske mest minnesvärda. Nu står det alltså klart att det endast blev ett halvår i Bajentröjan då nästa flyttlass åter går tillbaka till Norge och dubbelmästarna Molde FK. 

 

– Jag vill tacka för den korta tiden, trots att den inte blev så lång som tänkt. Jag har haft oerhört kul i Bajen, och även om vi inte lyckades nå förstaplatsen som var målet så blev det ändå en fin tredjeplacering. Det har varit kul att spela både på hemma och bortaplan inför de supportrar som klubben har. Jag vill tacka alla spelare, tränare och folket i klubben, säger Veton Berisha.

 

Tack för insatserna och din tid i Hammarby, lycka till Veton!

 

Foto: Bildbyrån 

 

 

ANNONSER

Comments

comments