toggle menu

ANNONS

Vi ses väl på familjedagen nu på söndag?

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Nu på söndag den 8 september anordnas Hammarby Fotbolls årliga familjedag, som liksom förra året äger rum i hjärtat av Bajenland på Hammarby IP. Mellan klockan 14-17 (spelarna är på plats från klockan 15) är alla grönvita varmt välkomna att spendera eftermiddagen tillsammans med spelare från dam- och herrlaget, spela rinkfotboll med futsallaget och samtidigt bekanta sig med flera av våra samarbetspartners. 

 

Grinden på Hammarby IP slås upp klockan 14 och det kommer bjudas på massor av aktiviteter för både stora som små redan från start. Flera av våra samarbetspartners kommer ha egna stationer på plats med diverse aktiviteter och det kommer även finns en frågerunda på plats samt försäljning av både Bajen-souvenirer samt mat och dryck. Bajens Unga Supportrar (BUS) kommer närvara med både BUS-land och ansiktsmålning.

 

Inför autografskrivningen kommer det finnas möjlighet att hämta ut både lagaffischer samt idolkort till dam- och herrlaget. Den som är extra spelsugen dagen till ära kan dessutom trixa med futsallaget, nyss hemkomna från Kina där man tog hem IFA World Cup!

 

Fri entré är det som gäller, såklart.

 

Klicka här för att komma till FB-eventet och bjud in vännerna.

 

Ta med hela familjen och spendera en dag i Bajens tecken – varmt välkomna!

 

Foto: Peter Jonsson

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS