Viktig info till dig som inte fått hem säsongskortet

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 3 månader sedan.

Hemmapremiären närmar sig med stormsteg och de senaste dagarna har vi märkt av att många hör av sig gällande säsongskort som man köpt och som man ännu inte fått hem i brevlådan. Många är oroliga för att man inte ska komma in på matchen utan kortet, men vi vill med den här informationen lugna alla stressade själar om att du alltid kommer åt ditt säsongskort digitalt via Mitt Hammarby på hammarbyfotboll.se. Mer info om detta längre ner i texten.

 

 

Dessvärre har vi de senaste veckorna upplevt att det vid vårt senaste utskick av säsongskort tagit upp till två veckor för säsongskorten att komma fram. Vi håller tillsammans med vår underleverantör (tryckeri) på att undersöka hur det kommer sig att det tar så lång tid, men kan bara konstatera att det är den vanliga postgången som tagit orimligt lång tid. Postdistributörerna har dessvärre ingen historik beträffande brevhantering så vi får här inga vettiga svar om varför det blivit såhär.

 

Vi sammanställer här nedan info som berör dig som köpt säsongskort vid olika tillfällen och vad vi uppmanar dig att göra.

 

För dig som betalade ditt säsongskort senast 3 januari – 15 februari

Betalade du ditt säsongskort innan den 15 februari så bör du ha fått hem ditt säsongskort för en lång tid sedan. Om du inte har fått hem säsongskortet så behöver du meddela oss därom genom att skicka ett mejl till biljetter@hammarbyfotboll.se med information om vilket datum du köpte kortet och att du ej mottagit detta, så skickar vi ett nytt kort direkt efter hemmapremiären på söndag. Tillsvidare hänvisar vi till Mitt Hammarby där du kan ladda ner ditt säsongskort.

 

För dig som betalade ditt säsongskort mellan den 16 februari – 14 mars

Betalade du ditt säsongskort mellan dessa datum så är du en del av den sändning som vi har haft förseningar med. Ditt/dina säsongskort skickades från vårt tryckeri den 16 mars och borde rimligen har varit hos dig inom 1-3 dagar efter det. Vi har får dock dagliga rapporter om att korten fortfarande kommer fram, så sent som under gårdagen (tisdag 27/3) har man fått hem sina kort. Eftersom vi märker att korten fortfarande kommer fram samt att vi vill undvika att det cirkulerar olika kort ute bland brevbärarna så uppmanar vi dig att vänta till efter premiären innan du hör av dig om att ditt säsongskort inte kommit. Till premiären på söndag hänvisar vi till Mitt Hammarby där du kan ladda ner ditt säsongskort.

 

För dig som betalade ditt säsongskort efter den 14 mars

För dig som köpte säsongskort efter den 14 mars kan vi meddela att ditt kort kommer att skickas från tryckeriet under den här veckan. Det innebär att du inte hinner få hem det till premiären och där ska använda dig av Mitt Hammarby där du kan ladda ner ditt säsongskort.

 

Vi beklagar förseningarna för er som inte erhållit era fysiska kort ännu, men garanterar att du kommer att få ditt säsongskort som du betalat för. Vi vill samtidigt förtydliga att du alltid har tillgång till ditt säsongskort via Mitt Hammarby så oavsett vad det är för status på ditt fysiska kort så kommer du kunna komma in på matchen!

 

Klicka här för en guide om hur du använder Mitt Hammarby!

Banner 600x600
VM-Tele2-600x600
Synsam_mob1
CarglassHammarby-600x600
UNW_Boxbanner
Boxbanner_Grill
Hammarby matchtröja Vår 2018-600x600-Swedish
Sefina_Banner_HB_600x600_VIB
Silja_hammarby_generic_600x600
Jämtkraft_mob
24889_Hand_in_hand_600x600_px_variant1_
boxbanner2
Banner_Gatti
600x600 Boxbanner
Banner-600x600
webb_kvadrat_600x600
Banner 600x600
Banner_2
HeForShe_mob
enskede600x600
Kvadrat 600x600 Eventpaket
interbus
Valt Bajen_600x600_hammarby.se_square

ANNONSER

Comments

comments

hif_jobbafoross