toggle menu

Vilde Hasund månadens spelare i OBOS Damallsvenskan

Av Redaktionen, Publicerat för 3 veckor sedan.

Med tre baljor och fyra framspelningar på augusti månads tre omgångar har utmärkelsen Månadens Spelare i OBOS Damallsvenskan gått till Vilde Hasund. “Hejapriset” på 10 000 kronor från huvudsponsorn Svenska Spel går till Samhällsmatchen och september månads insamling för Barndiabetesfonden.

 

– Hela laget har varit fantastiskt nu på slutet, så det är lätt att spela när hela laget presterar som vi gör. Vi har börjat hitta varandra väldigt bra där framme och jag ser fram emot hösten. Det känns jättekul att få ta emot priset och jag vill tacka alla bajare som röstade, säger Hasund.

 

Så här löd nomineringen:
“Tre raka segrar, tre raka nollor. Hammarby har hittat formen på riktigt och norskan Vilde Hasund har visat att hon är att räkna med. Mål i tre raka matcher i augusti och en viktig spelare i jakten på topplaceringar för Bajen.”

 

Stort grattis, Vilde! 

 

Månadens spelare utses av ligans kaptener, en expertjury med mediarepresentanter och en supporteromröstning.

 

Vill du också stötta Barndiabetesfonden?

 

Hammarby Fotboll och Samhällsmatchen vill hjälpa Barndiabetesfonden i jakten på ett botemedel för typ 1-diabetes. Vill du vara med och stötta? Swisha valfritt belopp till 900 05 97 och märk din gåva med ”Bajen”.

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS