toggle menu

Youssef Zlailouh förstärker futsaltruppen

Av Redaktionen, Publicerat för 1 månad sedan.

Hammarbys futsalherrar har under november stärkt truppen med Youssef Zlailouh. – Det har gått väldigt fort för Youssef. Redan under de första träningarna syntes det att han har huvudet och de tekniska kvaliteter som vi letar efter. Youssef är fortfarande relativt ny inom sporten men har en potential utöver det vanliga, berättar sportchef Jocke Eriksson. Möt nyförvärvet i artikeln.

 

Vilka är dina styrkor och vad tror du att du kan tillföra laget?
– Jag är 21 gammal och är uppväxt i Tyresö. Mina styrkor skulle jag säga är min teknik och att jag gillar att ställas i en mot en-situationer. Det kan förhoppningsvis ge laget en del poäng under säsongen.

 

Du har varit och tränat med truppen nu cirka en månad, hur känns det och vilka är dina intryck?
– Det har känts bra, jag kommer in i laget mer och mer. Det är ett skönt gäng med starka karaktärer som gillar att skämta utanför planen, men alla är samtidigt drivna och motiverade på planen.

 

Du har redan fått debutera och det mot tuffast möjliga SFL-motstånd när ni först mötte Uddevalla och sen ÖSK, båda på bortaplan. För laget blev det tyvärr två förluster. Hur upplevde du matcherna och vad tycker du att det gick för dig personligen?
– Såklart surt att förlora sådana toppmöten, men både ÖSK och Uddevalla var skickliga och gjorde det bra. Vi får ta med det här som en lärdom, analysera matcherna och blicka framåt. För mig gick det helt okej. Jag är nöjd med mina insatser. Jag försöker bara bidra och hjälpa laget så mycket som jag kan.

 

På lördagen väntar ännu en bortamatch. Nu åker ni till Göteborg och möter Torslanda. Vad tror du om den matchen?
– Om vi följer matchplanen och gör det vi är bra på så tar vi med tre poäng hem till Stockholm.

 

 

Välkommen till Eriksdalshallen och Hammarby Futsal, Youssef!

 

Matchen mot Torslanda sänds i appen SFL Live och börjar 14.30.

 

Foto: @bajenfutsal

ANNONSER

Comments

comments