toggle menu

ANNONS

Ytterligare neddragningar av läktarplatser – biljettköpare påverkas

Av Redaktionen, Publicerat för 3 år sedan.

Polisen har tagit beslut om att ta bort ytterligare 500 platser från sektionen norra övre på Tele2 Arena till Hammarbys hemmamatch mot Malmö FF. Motiveringen till beslutet är användandet av olaglig pyroteknik, samt maskering, på läktarsektionen under Hammarbys hemmamatch mot Örebro. Beslutet medför att ett antal personer som har biljett till läktarsektionen kommer att behöva flyttas till norra nedre.

 

Till hemmamatchen mot Örebro tog polisen beslut om att ta bort 500 platser till norra övre, och till hemmamötet med Malmö FF den 20 oktober minskar myndigheten kapaciteten med ytterligare 500 platser på samma läktare.

 

– Återigen är det här ett beslut vi måste anpassa oss efter, även om vi fortsatt är starkt kritiska till polisens kollektiva bestraffning. Konsekvensen av att ytterligare 500 platser försvinner från norra övre blir också större för vår publik den här gången, säger Hammarby Fotbolls evenemangs- och säkerhetsansvarige Göran Rickmer.

 

När nu totalt 1000 platser försvunnit från norra övre läktaren kommer ett antal personer som köpt biljett till sektionen inte att få plats där. Dessa personer kommer att flyttas till norra nedre.

De som omfattas av flytten är de personer som köpt lösbiljetter till norra övre, samt de som har höstsäsongskort till samma sektion.

 

– Vi kan bara beklaga detta för de som drabbas och be om ursäkt, men det är den enda lösningen vi ser att vi kan ta till efter polisens beslut, säger Göran Rickmer.

 

Samtliga som omfattas av platsbytet kommer att meddelas via mail under tisdagen. De nya biljetterna kommer att skickas ut under torsdagen och fredagen.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS