Nyhet - bli BUS-medlem online!

Av Sebastien Gustin, Publicerat för 2 år sedan.

För att förbättra medlemsservicen i BUS, Bajens Unga Supportrar, kan nu du som vill anmäla dina barn till medlemskap i BUS göra det direkt på nätet.

 

För att göra ett barn till medlem går du som förälder in och fyller i uppgifterna på följande länk:

https://hammarby.attendance2.com/bus

 

Observera att detta enbart gäller för nya medlemmar, de som redan skrivits upp på match behöver inte registreras igen. Känner du dig osäker på om ditt barn är medlem eller inte: kontakta oss på bus@hammarbyfotboll.se

 

När du fyllt i alla uppgifter så kommer bekräftelse skickas till den e-post adress som fyllts i, där medlemskapet träder i kraft via den länk som kommer med mailet. Uppgifterna används endast till mailutskick inför matcher, eventuella resor och erbjudanden. Om du vill registrera flera barn fyller du bara i formuläret flera gånger, det vill säga en gång per barn. Medlemskort är på gång att tryckas och kommer att kunna hämtas ut på matchdagar vid BUS-aktiviteterna, information om det kommer när det är klart.

 

Varför medlem?

 

Medlemskapet i BUS innebär tillgång till aktiviteter för barn i samband med Hammarbys matcher och vid en del andra event. I framtiden kommer det även innebära andra erbjudanden som både är relaterade till match men även andra sammanhang. Förutom att förbättra medlemsservicen är målet med detta att öka medlemsantalen och bli Sveriges absolut supporterklubb för barn. Genom att göra det kan vi på sikt kan utöka aktiviteterna och erbjudandena för medlemmarna.

 

Vilka kan bli medlem?

 

Alla grönvita barn i åldrarna 0-14 år.

 

Vi ses på matchen!

busbuss

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS