Gratis efternamns byte på Intersport

Av Sebastien Gustin, Publicerat för 1 år sedan.

Tidigare I veckan lanserades Bajens nya hemmatröja där alla tröjor kommer ha nummer 10 på ryggen och hedra kapten Kennedy.

 

Läs mer här om det! http://www.hammarbyfotboll.se/aktuellt/nyheter/har-ar-hammarbys-matchtroja-2018/

 

I ett led av utökad service kommer Intersport nu erbjuda alla barn och föräldrar ifall att dem vill snabbt på plats att byta sina efternamn till Kennedy möjligheten att göra detta!

 

Det kommer att finnas en dator direktkopplad till skatteverket för namnbytet (som dessutom kommer att vara gratis och ingå i priset av köpt matchtröja!), för sekundsnabb service!

 

På Bajenshoppen i Intersport vid skrapan säger personalen att detta är ett led av utökad service att då man förut kunde få vilket nummer och namn som man ville på ryggen på den nya tröjan, så blir det lite svårt nu då alla tröjor har Kennedy på ryggen, men då tänkte vi att om man byter namn till Kennedy så blir det ju lite samma sak!

 

Vidare har också Svenska Fotbolls Förbundet samt Stockholms Fotbolls Förbund gått med på att ge ungdomar upp till 16 år dispens i fall alla springer omkring i samma nummer på tröjorna och med samma efternamn i sitt lag.

 

Dispensen gäller så klart bara om numret är nummer 10 och namnet på ryggen är Kennedy.

 

Namndispensen gäller både för flickor och pojkar.

 

Hemsidan har försökt nå personal på kansliet eller i styrelsen, men dem hälsar via sina gemensamma talesmän Jakob Kennedy (före detta Uddeholt) samt Henrik Kennedy (före detta Kindlund) att dom tyvärr inte har tid att kommentera, då dom har fullt upp med att handsy de nya tröjorna så att den nya sponsorloggan hamnar rätt, men dom välkomnar hjärtligt alla nya medlemmar till familjen Kennedy!

boxbanner2

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS