toggle menu

Skicka in dina teckningar till spelarna för extrastöd! :)

Av Sebastien Gustin, Publicerat för 2 år sedan.

Hej alla sköna BUS-ungar!

 

Förutom att vi ju saknar att kunna vara på match och se våra grönvita hjältar, så vet vi ju att dom saknar minst lika mycket att ni är där och kan heja på dom!

 

Därför tänkte vi att det vore kul om ni ville rita några teckningar eller kanske skriva nån fin hejaramsa till laget, som ni sen kan skicka in till dom, så kommer vi visa upp era teckningar och alster för spelarna.

 

Vi VET att dom kommer att bli jätteglada att få post i från er! 😀

 

Självklart kommer vi också lägga upp bilder på det ni skickat in här på hemsidan vart det lider och också kan det bli så att vi lottar ut en liten överraskning bland er som har skickat in!

 

Gör så här om ni vill vara med att ni ritar er bild eller skriver er text, eller både och samt om ni vill skriver ert namn nånstans på framsidan så vi vet att det är i från just du som har gjort allting (vi vill gärna att ni gör så att det är till hela laget och inte till en speciell spelare, för hela laget behöver ert stöd, även om ni har någon speciell farvorit).

 

Sen postar ni det till:

 

Aylin Wallin
BUS
Hammarby Fotboll
Orrfjärdsgränd 13
120 53 Årsta

 

På baksidan av pappret ni har ritat på eller på ett extra papper så skriver ni vem alstret är i från, eran postadress och mail adress till mamma och eller pappa så att vi kan kontakta er vid behov.

 

Vi hoppas att många av er vill vara med och stödja spelarna, det vore verkligen jättekul! 😀

 

Här under några tidigare fantastiska teckningar som några av er gjort!

 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS