toggle menu

Vill du jobba ideellt med BUS på våra matcher?

Av Jakob Uddeholt, Publicerat för 2 år sedan.

BUSBajens Unga Supportrar, är namnet på barnens supporterklubb som bildades 2013 och nu är cirka 1000 medlemmar. Hammarby Fotboll gör nu en extra satsning för att utöka medlemsantalet och kopplat till det utöka interaktionerna och servicen till denna publikkategori. Med service så menas framförallt aktiviteterna utanför och inne på arenan under matchdag.

 

AloQnRY0

 

För att kunna göra det så är vi beroende av mer personal som hjälper till. I dagsläget jobbar mellan 3-6 personer med BUS på en matchdag, men vi behöver bli fler för att kunna göra möjlighet av ambitionerna. 

 

Arbetet är ideellt men ger en berikande upplevelse att vara en del av Hammarby Fotbolls matchdagsorganisation, erfarenhet till ens CV av att arbeta med evenemang, en insats som hjälper Hammarby Fotboll mycket,  samt att man får ta del av aktiviteter som endast erbjuds till personal som arbetar på matcherna. 

 

Du som är intresserad behöver vara minst 18 år. Ansök genom att kontakta Jakob Uddeholt på mail: jakob.uddeholt@hammarbyfotboll.se

 

3NpwT2Dk

 

 

061onNSk

 

 

QZq9YDO0

 

 

Registrera ditt barn till BUS och få tillgång till aktiviteter och kommande event.

Medlemskapet är gratis och görs genom att klicka här 

 

Följ gärna BUS på Instagram och facebook: 
@bajensungasupportrar 
facebook.com/bajensungasupportrar

ANNONSER

Comments

comments