toggle menu

Jobba för oss

Vid varje hemmamatch jobbar runt 200 personer ideellt för Hammarby på Tele2 Arena, och med Nordens största fotbollsarrangemang är klubben i behov av än fler. Hammarby söker för närvarande volontärer till publikvärds- och BUS-organisationen. Är du intresserad av att bli en av oss?

Publikvärdar

Hammarby Fotboll arbetar ständigt för att förbättra upplevelsen för vår publik och en viktig del i den upplevelsen är det arbete våra publikvärdar utför. Före, under och efter en vanlig match på Tele2 Arena ställer ungefär 200 personer upp ideellt för Hammarby Fotboll. Vi söker nu dig för att förstärka vår publikvärdsorganisation! Introduktioner för blivande publikvärdar kommer att börja hållas i slutet av mars (och löpande).

 

Vad är en Publikvärd?
En publikvärd är Hammarby Fotbolls förlängda arm till våra besökare, för att ge alla som kommer till våra matcher bästa möjliga service genom hälsa alla välkomna och att kunna svara på de frågor man kan ha rörande arrangemanget. Man får utbildning inom både service, HLR och brandskydd – allt för att ha rätt förutsättningar för att göra ett toppen jobb!

 

Vad gör vi på matchdag?
Vi träffas en stund innan vi öppnar dörrarna till publiken och går igenom dagens match tillsammans med övriga personalgrupper så alla har samma information inför arrangemanget. Sen går alla upp till sina respektive läktardelar och tar han om all publik, både före och under match, men även efter. När alla har gått hem så träffas vi igen och går igenom allt som har hänt ihop.

 

Varför behövs du?
Våra arrangemang har massvis med besökare och många av dem är inte vana att besöka Tele2 Arena – dessa behöver extra hjälp att få vår arena att kännas som deras andra hem. Men även våra regelbundna besökare uppskattar ett välkomnande av välbekanta ansikten, för de flesta besökare är det en viktig del av våra arrangemang!

 

Kontakt
Är du intresserad av att bli volontär eller har du frågor så kontaktar du Håkan Leydner, på mail: evenemang@hammarbyfotboll.se eller telefon 0703063303.

BUS-värd

Bli en del i att skapa en extra kul matchupplevelse för barnen! BUS är Bajens Unga Supportrar – vår framtid på läktarna, och för dessa anordnas aktiviteter av våra BUS-värdar. Var med i BUS-organisationen på matchdag och hjälp till med det som passar dig bäst.

 

Vad gör vi på matchdag?
Tillsammans med barnen och deras föräldrar utvecklar Hammarby Fotboll BUS med närvaron på läktarna, aktiviteter och erbjudanden. Aktiviteterna består av ansiktsmålning, skott på mål och medlemsservice men kan komma att utökas efter behov. Det sker just nu främst på matchdag men ibland även vid exempelvis familjedagar.

 

Varför behövs du?
Intresset för BUS och dess aktiviteter är stort, större än vad vi idag klarar svara upp mot. Att få mer ideell personal som hjälper till bidrar mycket till att kunna utveckla matchdagsorganisationen och bättre möta behoven. Det är ovärderligt och betyder mycket i Hammarbys arbete med att locka mer barn och familjer till matcher.

 

Kontakt
Är du intresserad av att hjälpa till så kontaktar du Hammarby Fotbolls övergripande ansvarig för BUS, Samordnare  Aylin Wallin på mail: evenemang@hammarbyungdom.se

Vad får man?

Arbetet är ideellt men ger möjligheten och äran att hjälpa Hammarby i mycket viktiga områden som gör att arrangemangen går att genomföra. Personalen får uppleva att vara en del i matchdagsorganisationen och lära sig arrangemangsarbete. För de som jobbar en större mängd matcher tillkommer en säsongsavslutning tillsammans med annan ideell personal och eventuellt någon resa eller annat. Det ger även vid väl genomfört arbete en erfarenhet till ditt personliga CV och möjlighet att få en god referens till andra. Vid varje match serveras mat till all ideell personal.

 

Känner du att du vill bidra inom något annat område? Skicka ett mail till evenemang@hammarbyfotboll.se och berätta!

 

Hammarby söker även volontärer till damernas arrangemang. Vill du hjälpa till – mejla evenemang@hammarbyfotboll.se