19 december 2023

16 000 säsongskort slutsålda - större efterfrågan än någonsin

Annons
banner
Annons
banner

Runt 1 300 säsongskort fanns kvar efter att förnyelseperioden var avslutad och på måndagen släpptes de till försäljning för alla i den officiella säsongskortskön. På några timmar var de slutsålda. Därmed har vi återigen fyllt vår kvot på 16 000 sålda säsongskort.

- Det är med stor ödmjukhet vi konstaterar att vi har flest trogna supportrar i landet, säger Hammarbys biljettansvariga Stina Järvinen.

Säsongskortet till hemmamatcherna för Hammarbys herrlag i fotboll vårdas ömt av dess innehavare. När nu förnyelseperioden och köförsäljningen är avslutade finns det återigen inga säsongskort kvar att sälja till herrlagets matcher. Till damlagets hemmamatcher har 569 personer förnyat sina säsongskort.

- Det är fantastiskt att vi har den här uppslutningen år efter år. Efterfrågan på säsongskort är högre än någonsin trots det ekonomiska läge vi befinner oss i. Vi vill rikta ett stort, varmt tack till alla som har förnyat sina säsongskort och till alla som köpt säsongskort via säsongskortskön, säger Stina Järvinen.

Av alla dem som ställt sig i säsongskortskön fick runt hälften möjlighet att köpa säsongskort. Det är alltså långt fler än 16 000 som vill ha säsongskort till herrlagets matcher.

- Anledningen till att vi har satt ett tak är ju att ge plats även åt dem som inte kan gå på alla matcher ska få se Bajen lira, men det är även viktigt att hålla platser öppna för nya och blivande hammarbyare. Med det sagt kommer klubben att utvärdera om taket för antalet säsongskort ska höjas nästa år, medan vi samtidigt kommer att analysera nyttjandegraden under 2024, säger Stina Järvinen.

Näste skede i säsongskortsförsäljningen inleds den 9 januari, då nyförsäljningen till de svenska mästarnas hemmamatcher på Hammarby IP inleds. Håll utkik för mer info de återstående säsongskorten till damlagets matcher!

Nyheter

Herr

Dam