24 november 2023

Alvaro Torres årets Samhällsmatchenhjälte

Året börjar närma sig sitt slut och därmed har Årets Samhällsmatchenhjälte utsetts. Tillsammans med Samhällsmatchens huvudpartner Stena Fastigheter gick priset till en individ som på olika sätt varit betydelsefull för Samhällsmatchens utveckling under året och genom sitt engagemang bidragit till vår gemensamma framgång. Årets Samhällsmatchhjälte blev Alvaro Torres, som till vardags arbetar som Kommunpolis i Globen.

Motiveringen lyder:

Det har onekligen varit ett tufft år på många plan. Det har skjutits och sprängts på flera håll i landet och aldrig någonsin har konflikter i den kriminella miljön varit så påtaglig som nu. I tider där väldigt unga individer hamnar i destruktiva miljöer, behöver vi mer tillit och hopp om en ljusare framtid. För polisen har detta år varit extra ansträngt och därför är det än mer viktigt att

arbeta förebyggande och relationskapande. Med det i tanke är vi extra glada att i år kunna lyfta fram en polis som brinner för att bygga broar med civilsamhället och skapa dessa viktiga relationer med barn och unga.

Därför är det med varm hand vi överlämnar priset för årets Samhällsmatchhjälte till Alvaro Torres!

Nyheter