28 februari 2024

Årsmöte 2024: Möt styrelsekandidaten Cecilia Hager

Annons
banner
Annons
banner

Inför årsmötet i Hammarby IF Fotbollförening, som hålls den 5 mars, så träffar du i vanlig ordning de av valberedningen föreslagna styrelsekandidaterna i en intervjuserie. Turen att komma till tals är Cecilia Hagers, som är nominerad till omval som suppleant med ett års mandatperiod, alltså till årsmötet 2025.

Hur upplevde du året som gått?
För mig var Svenska Cupen-finalen för damerna och hemmamatchen mot Twente de stora idrottsupplevelserna under 2023. Damernas SM-guld krönte en otrolig säsong. Deras framgångar har varit tongivande för den gångna säsongen.

– Styrelsen har fortsatt ett långsiktigt arbete med utveckling av en förening som växer snabbt och som, sett utifrån intresset, skulle kunna växa ännu snabbare. Många vill vara en del av föreningen och vi behöver skapa förutsättningar för att få in fler i gemenskapen.


Var det självklart att ställa upp för omval?
– Jag ställer upp för omval utifrån ett brinnande intresse och tror att min långa erfarenhet av styrelsearbete och idrottsjuridik gagnar föreningen. Under kommande mandatperiod vill jag särskilt arbeta för att optimera de resurser Hammarby har i form av oerhört skickliga och engagerade ledare, liksom att de begränsade planytorna blir fler.

Vilka steg ser du framför dig att klubben tar under den kommande mandatperioden?
– Hammarby arbetar redan offensivt med talangutveckling och detta arbete blir också oerhört spännande att följa och skapa förutsättningar för under de kommande åren. Slutligen har vi nu enorm dragkraft och ett momentum för att satsa på flick- och damsidan.


hammarbyfotboll.se


Foto: Mattias Saaranen och Peter Jonsson

Nyheter

Herr

Dam