28 februari 2024

Årsmöte 2024: Möt styrelsekandidaten Suleyman Sleyman

Annons
banner
Annons
banner

Inför årsmötet i Hammarby IF Fotbollförening, som hålls den 5 mars, så träffar du i vanlig ordning de av valberedningen föreslagna styrelsekandidaterna i en intervjuserie. Här är det dags för Suleyman Sleyman, som är nominerad till omval som ordinarie ledamot med två års mandatperiod, alltså till årsmötet 2026.

Hur ser du på det gångna året för Hammarby Fotboll, övergripande?

– Damernas dubbla guld är såklart årets sportsliga höjdpunkt. De var bra hela året men bäst när det gällde som mest. Otroligt imponerande! Herrarnas säsong var blandad, bra prestationer blandades med mindre bra prestationer. Det finns en bra grund bygga vidare på och vi har en ny sportslig ledning som jag tror kommer utveckla laget många steg i rätt riktning framöver.

– Föreningsverksamheten har haft ett utvecklande och bra 2023. Antalet aktiva spelare är imponerande 3700 stycken och vi arbetar hela tiden på att bli bättre för att kunna erbjuda en positiv, trygg och inkluderande fotbollsmiljö där barn och ungdomar utvecklas tillsammans.

Var det självklart att ställa upp för omval?
– Ja! För mig är detta ett hedersuppdrag som jag är stolt över. Jag är motiverad och kommer att fortsätta att göra mitt bästa för Hammarby.

Vilka steg ser du framför dig att klubben tar under de två kommande mandatperioderna?
– En ny strategi har sjösatts under hösten 2023. Strategin innebär bland annat att Hammarby ska genomsyras av en kultur av evidensbaserade beslut. Det innebär att alla viktiga beslut bör baseras på data och analys. De kommande två åren kommer att vara avgörande i införandet av den nya strategin. Det här är ett förändringsarbete som kommer att ta tid, men jag är övertygad om att detta är rätt väg att gå och att detta är en förutsättning för kontinuitet och för en långsiktig framgång.


hammarbyfotboll.se


Foto: Mattias Saaranen

Nyheter

Herr

Dam