22 december 2023

Årsmöte för Hammarby IF FF den 5 mars

Annons
banner
Annons
banner

Den 5 mars 2024 hålls Hammarby IF FF:s årsmöte. Det är där du som medlem har tillfälle att uttrycka din åsikt och påverka frågor som rör föreningen. Observera att sista dag för att skicka in motioner till årsmötet är den 31 januari. Mer info nedan.

Årsmötet är föreningens högst beslutande organ, ett tillfälle där alla medlemmar i Hammarby IF FF kan göra sin röst hörd och delta i viktiga beslut. Bland annat kommer inkomna motioner att behandlas och val till förtroendeposter att genomföras. Här väljer föreningens medlemmar bland annat sin styrelse, som sedan representerar dem i klubbens strategiska beslut.

Föreningens årsmöte 2024 kommer att hållas på Södra Teatern i Stockholm den 5 mars. För att få delta krävs att medlemsavgift har betalats senast tre veckor före mötet, den 13 februari.

Det går bra för medlemmar att redan nu skicka in motioner. Alla motioner skall vara föreningen tillhanda senast den 31 januari för att kunna behandlas på årsmötet. Både motioner och valberedningens förslag till val av förtroendeposter kommer att kommuniceras i Hammarby Fotbolls kanaler inför mötet. Motioner skickas till ylva.andren@hammarbyfotboll.se.

En officiell kallelse kommer att skickas ut nästa år inför mötet.

Bli medlem i Hammarby IF FF.

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Herr

Dam