24 mars 2024

August Mikkelsen klar för Bodö/Glimt

Annons
banner
Annons
banner

Hammarby och norska Bodö/Glimt är nu överens om en övergång för August Mikkelsen, och August har tecknat under sitt personliga avtal med de norska mästarna. Därmed lämnar August Hammarby efter ett drygt år i klubben.

Inför förra årets säsong anslöt August Mikkelsen till Hammarby från Tromsö, och nu går flytten tillbaka till Norge för 23-åringen.

- Jag vill tacka August för hans tid i Hammarby. Ambitionen var såklart att den skulle bli längre, men utifrån nuläget bedömer vi att en försäljning det bästa beslutet för Hammarby på både kort och lång sikt. Med den här övergången får vi helt enkelt utrymme att investera i truppen på ett sätt som gör oss bättre eftersom vi har bra täckning på de platser August konkurrerar på. August är en väldigt ambitiös fotbollsspelare med fina kvaliteter, och en fin person som vi önskar all lycka i Norge, säger Hammarbys sportchef Mikael Hjelmberg.

Förra året spelade August Mikkelsen 21 allsvenska matcher för Hammarby, och totalt blev det 26 tävlingsmatcher och ett mål i grönvitt för anfallaren.

Tack, August, och stort lycka till!

Nyheter

Herr