26 september 2023

Biljetterna släppta till höstderbyt mot Djurgården för medlemmar (uppdaterad)

Annons
banner
Annons
banner

Söndag den 22 oktober är det dags för derby mot Djurgården på Tele2 Arena. I dag klockan 12.00 släpptes biljetterna till bortasektionen för säsongskortsinnehavare och medlemmar i Hammarby IF FF. Hammarbys tilldelade sektion innefattar cirka 4400 platser på norra läktarens övre och nedre etage och efter drygt 45 minuter var dessa slutsålda.


Som säsongskortsinnehavare och medlem i Hammarby IF FF har du möjlighet att före alla andra köpa biljetter till vissa bortamatcher. För att köpa biljetter använder du dig av en förköpskod och länk som tidigare skickats ut via mejl. För varje kundnummer eller medlemsnummer kan du köpa upp till fyra biljetter. Det innebär att om du har fler säsongskort på samma kundnummer gäller fortfarande upp till fyra biljetter vid förköpet.

Vänligen kontakta oss på biljetter@hammarbyfotboll.se om du saknar förköpskod.

Sektionerna Hammarby är tilldelade är norra kortsidans övre och nedre läktare som totalt innefattar cirka 4 400 biljetter.

Biljettpriser
Norra läktare nedre = 210 kronor
Norra läktare övre = 260 kronor

Eftersom Hammarby står som bortalag innebär det att vi inte ansvarar för biljettförsäljningen, mer än att du som medlem ges möjlighet till förköp av biljetter till bortasektionen. Har du generella frågor kopplat till biljettköp hänvisas du till biljetter@dif.se.

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Herr