4 juli 2024

Biljetterna släppta till hemmamatchen mot Linköping FC

Den 17 augusti klockan 13.00 drar OBOS Damallsvenskan igång igen för Bajens del. Biljetterna till matchen mot Linköping är nu släppta.

Matchen mot Linköping den 17 augusti är som bekant planerad att spelas på Grimsta IP. Matchen kunde inte läggas senare under hösten på grund av Europaspel för båda klubbarna, vilket medförde att enda luckan var inom spannet för arbetet med planen. Hammarby Fotboll har som ambition att genomföra matchen på Kanalplan utifall mattan skulle stå klar innan ovannämnda datum.

Matchen kan alltså komma att flyttas till Södermalm och detta kan ske fram till dagen innan match. Därmed säljs biljetterna onumrerade till Grimsta IP. Vid en eventuell flytt till Hammarby IP kommer biljetten du köpt vara en ståplatsbiljett.

För tillfället går det endast att köpa biljetter till nya läktaren på Grimsta, sektionerna A-E. Klacken är placerad på sektionerna D-E som du då har tillgång till. Biljetterna kommer att säljas som onumrerad/ståplats. Säsongskortet gäller givetvis oavsett spelplats och du som säsongskortsinnehavare behöver inte boka en biljett utan går in med ditt säsongskort.

Vi ber er med biljetter till matchen att vara uppmärksamma och hålla utkik i våra kanaler och på mejlen för information om en eventuell matchflytt.

Köp biljetter till matchen här.

Nyheter

Dam