25 april 2023

Cupfinalen spelas på Tele2 Arena – biljettsläpp under nästa vecka

På nationaldagen, tisdag den 6 juni 15.00, spelar damerna final i Svenska Cupen mot BK Häcken – och det står nu klart att matchen kommer avgöras på Tele2 Arena. Detta efter en dialog mellan finallagen och SvFF om att möjliggöra en av årets största publikfester. Läs mer nedan.

– Det känns väldigt spännande att det äntligen är klart när, men framförallt var finalen ska spelas. Vi, tillsammans med förbundet, är helt överens om att göra det här till en riktig publikfest och då ger Tele2 Arena oss helt klart bäst förutsättningar. Jag hoppas att alla Hammarbyare bokar upp nationaldagen för denna begivenhet! Fotboll, hemmaplan och spel om en titel – det kittlar redan nu, säger Hammarbys vice vd Markus Nilsson, och fortsätter:

— Vi tycker att prisbilden för biljetterna är schysst och har dessutom fått särskilda priser för Hammarbysupportrar. Det rimmar helt med ambitionen om att göra matchen till den publikfest vi ser framför oss. Initialt är planen att sälja nedre etage, men självklart hoppas vi att intresset är stort nog att även öppna övre etage och för det finns det en tydlig plan.

Förköp för medlemmar den 2 maj

Tisdag den 2 maj kommer Hammarby Fotbolls medlemmar få möjlighet att förköpa biljetter innan det allmänna släppet, som sker dagen efter – onsdag den 3 maj 12.00. Alla Hammarbys supportrar som köper biljetter via klubben kommer att erbjudas ett finallagspris som är lägre än det ordinarie priset.

Plåtarna kommer att erbjudas i tre biljettkategorier. Se priserna för respektive kategori nedan.

Kategori 1 (långsida)
Finallagspris: 190 kr (ordinarie pris: 230 kr)
Barn/ungdom: 115 kr (upp till 16 år)
Pensionär: 160 kr
Förening: 100 kr/st (bokning av minst tio biljetter)

Kategori 2 (kurva)
Finallagspris: 130 kr (ordinarie pris: 150 kr)
Barn/ungdom: 90 kr (upp till 16 år)
Pensionär: 100 kr
Förening: 75 kr/st (bokning av minst tio biljetter)

Kategori 3 (kortsida/klack)
Finallagspris: 100 kr (ordinarie pris 110 kr)
Barn/ungdom: 60 kr (upp till 16 år)
Pensionär: 70 kr
Förening: 50 kr/st (bokning av minst tio biljetter)

Mer information kring biljettlänkar kommer innan försläppet inleds.

Nyheter

Dam