28 mars 2024

Hammarby och Dealbooster presenterar Bajenhäftet

Annons
banner
Annons
banner

Hammarby Fotboll presenterar tillsammans med vår nya klubbpartner Dealbooster – "Bajenhäftet" – ett nytt sätt att stötta ungdomsverksamheten samtidigt som du får ta del av förmånliga erbjudanden. Häftet säljs i samband med A-lagets hemmamatcher och funkar kompletterande till BajenDealen.

Om Bajenhäftet:

Bajenhäftet är ett kuponghäfte fyllt med erbjudanden och säljs av Hammarbys ungdomslag. Det kommer att kosta 300 kronor och 150 kronor av dessa går oavkortat tillbaka till föreningens lag. Fem kronor per sålt häfte går även tillbaka till Samhällsmatchen och våra samhällsinitiativ.

Du kommer att kunna köpa häftet i samband med A-lagens hemmamatcher och andra evenemang med start på söndagens premiär. Bajenhäftet innehåller kompletterande erbjudanden till BajenDealen där även häftet går att beställa för dig som är medlem.

I häftet finns bland annat erbjudanden från Coop-butiker i Söderort med rabatter upp till 1200 kronor.

Om samarbetet:

Vi som jobbar på Dealbooster har alla en bakgrund inom idrottsrörelsen både som aktiva spelare, som ledare och även från styrelseuppdrag. Vi har 20 års erfarenhet av att jobba tillsammans med föreningar och brinner för att skapa ekonomiska förutsättningar för föreningar runt om i landet som gör att alla barn och ungdomar får möjlighet att idrotta på lika villkor.

Vår drivkraft är att kunna göra skillnad för idrottsföreningar och deras lag. Vi är oerhört stolta att vi fått förtroendet av Hammarby Fotboll och att få vara med på en del av deras resa. Vi går alltid in som sponsor till de föreningar vi samarbetar med och i många fall får vi med nya sponsorer till klubben genom vårt arbete.

Vill ni stötta Hammarbys ungdomsverksamhet köper ni Bajenhäftet. Du får tillbaka insatsen efter ett till tre köp samtidigt som du stödjer många av Hammarbys partners vars erbjudanden finns i häftet.

– Vi är mycket stolta över att få vara en del av Hammarby Fotboll genom att bli Klubbpartner och samtidigt få vara med och skapa möjligheter för barn- och ungdomslagen. Det har varit ett professionellt och varmt mottagande från det första mötet som har genomsyrat vårt samarbete genom alla led, säger Anders Tiensuu, vd på Dealbooster.

– Vi ser detta samarbete som långsiktigt och det känns extra kul att få representera Hammarby i alla våra kundmöten där mottagandet varit mycket positivt. Det visar vilket starkt varumärke Hammarby Fotboll är. Vi är stolta över att så många företag är med och ger bra erbjudanden så att alla ni som köper häften får tillbaka er insats men samtidigt är med och stöttar Hammarby Fotbolls 4000 barn och ungdomar, fortsätter han.

– Vi som klubb är väldigt glada över att Dealbooster.nu går in som en ny klubbpartner till Hammarby Fotboll. Dealbooster och Hammarby har tillsammans tagit fram Bajenhäftet som en del av konceptet BajenDealen. Bajenhäftet innehåller unika och bra erbjudanden till våra fantastiska medlemmar och supportrar. Häftet kommer att generera intäkter till varje enskilt lag som säljer häftet och samtidigt ge tillbaka riktigt bra erbjudanden och värden till våra supportar, säger Erik Sundin, Key Account Manager på Hammarby Fotboll.

Nyheter

Herr

Dam