28 mars 2024

Din Bil/Volkswagen i Stockholm förlänger med Hammarby Fotboll

Annons
banner
Annons
banner

Din Bil/Volkswagen i Stockholm har sedan 2016 varit en framträdande, relevant och viktig Partner till Hammarby Fotboll. Nu har Hammarby och Volkswagen enats om att samarbete ytterligare två år.

· Vi är mycket stolta och glada över att vi enats om ett nytt partnerskap. Samarbetet har över tid varit mycket fruktsamt och framgångsrikt där ett stort antal Volkswagen bilar hittat fram till sina nya ägare, bland annat via Hammarby Fotbolls mycket omfattande och framgångsrika affärsnätverk, säger Hammarby Fotbolls Försäljningschef Patrik Blomquist.

Båda parter ser positivt på det samarbetet som varit. Volkswagen har via detta långsiktiga samarbete varit ett populärt bilmärke – inte bara bland alla partners i Hammarbys affärsnätverk, utan även bland klubbens spelare, ledare och personal.

- Vi på Volkswagen Stockholm är stolta över att kunna förlänga avtalet med Hammarby Fotboll. Vi har sedan 2016 haft ett mycket bra samarbete med klubben och det har skapat relationer och synlighet för varumärket Volkswagen. Fotboll har en stor förankring i Stockholm och hos många av våra kunder och medarbetare, det är en riktig folksport som passar oss väl, säger Johan Karlson, märkeschef Din Bil/Volkswagen i Stockholm.

Under dessa två år kommer Volkswagens logga synas på framsidan av shortsen på Hammarbys matchdräkter för både dam och herrlag.

Nyheter

Herr

Dam