11 mars 2024

Dubbla träningsmatcher på fredag

Annons
banner
Annons
banner

Hammarbys herrlag spelar dubbla träningsmatcher nu på fredag, först mot Sandvikens IF och därefter mot IFK Göteborg. Matcherna kommer att spelas utan publik, men kommer att streamas.

Säsongsförberedelserna går vidare för Hammarbys herrar, och nästa avstämning kring var laget står inför årets säsong sker nu på fredag. Då spelar laget två träningsmatcher på Tele2 Arena, dock inför tomma läktare.

- Efter cuputtåget har vi behövt få tillstånd de här träningsmatcherna med kort varsel, och för att kunna hålla ett publikt evenemang på Tele2 Arena krävs längre framförhållning. Vi kan dock spela där utan publik, och för oss är det viktigt att vi får så bra sportsliga förutsättningar som möjligt för de två träningsmatcherna. Dessutom finns det en logistisk aspekt när vi spelar två matcher samma dag. Det blir helt enkelt extremt mycket smidigare att kunna ha hela truppen på samma plats. Därför har vi valt att göra på det här sättet, och hälsar istället alla våra supportrar välkomna den 23 mars när vi möter KuPS i genrepet, säger sportchef Mikael Hjelmberg.

Båda matcherna kommer att sändas på Discovery. Hammarby – Sandviken startar 13.00 och Hammarby – IFK Göteborg 16.00.

Nyheter

Herr