12 april 2024

EkmanBuss utökar samarbetet – blir partner till Samhällsmatchen

EkmanBuss och Hammarby Fotboll har under 2024 utökat samarbetet. Från och med i år är de också partner till Samhällsmatchen.
– Jag hoppas att vi kommer att kunna finna fler unika samarbeten framöver, säger grundaren och VD:n Johan Ekman.

Johan Ekman berättar med om företagets relation till Hammarby Fotboll och Samhällsmatchen här:


EkmanBuss och Hammarby Fotboll har sedan 2023 haft ett framgångsrikt samarbete. Samarbetet har grundat sig i att EkmanBuss varit klubbens bussbolag och ansvarat för transport för våra olika representationslag.

Nu väljer man att engagera än mer i klubben och blir en partner till Samhällsmatchen, Hammarby Fotbolls sociala arbete ute i Söderort. Från och med 2024 blir EkmanBuss en partner till Samhällsmatchen med det primära syftet att erbjuda flera barn och unga en positiv och glädjefylld fritid.

Erik Sundin, Key Account Manager på Hammarby Fotboll och kundansvarig för EkmanBuss:

Jag vill verkligen ge EkmanBuss beröm för detta godhjärtade och viktigt initiativ. Detta tycker jag är ett utmärkt exempel på hur vi arbetar tillsammans för att lyfta ett partnerskap till något större. Att vi förenar ett samarbete med socialt engagemang värdesätter vi väldigt mycket. I detta fall vill EkmanBuss tillsammans med Hammarby Fotboll ge ungdomar från våra upptagningsområden i Söderort en heldag med fokus på glädje och gemenskap.

Abel Abraham, hållbarhetsansvarig på Hammarby Fotboll säger:

För oss, i vårt arbete, så handlar det om långsiktighet och kontinuitet. Vi behöver fler vänner. Företag och olika aktörer som, tillsammans med oss, vill göra nytta i vårt naturliga upptagningsområde. Därför är vi oerhört stolta över att EkmanBuss väljer att även engagera sig i vårt arbete. Vi behöver fler goda aktörer med oss på vår resa.

Nyheter

Hammarby