8 mars 2024

Ett säsongskort laddat med matchprogram

Annons
banner
Annons
banner

Med Matchprogrammets säsongskort får du rabatt på en redan prisvärd produkt.

Köp säsongskortet här.

Nu finns chansen att skaffa ett av de 500 säsongskorten från Supportrarnas Matchprogram. Redan nu har över hälften av korten gått åt. Det finns flera fina fördelar med att redan nu bestämma dig för att följa herrlagets säsong tillsammans med Skandinaviens bästa matchprogram:

Det blir billigare. Du får rabatt på det prisvärda programmet plus att de extra exklusiva program som kommer att produceras vid några tillfällen under året ingår i säsongskortet.

Det blir smidigare. Med kortet i din hand löser du enkelt ut ditt program av en säljare i samband med matchen, eller i förväg på 69:ans Spel & Tobak. Du behöver alltså inte leta efter pengar eller trassla med Swish-appen när du stressad in på arenan.

Du stödjer hammarbyismen. Matchprogrammet är ett supporterdrivet projekt som går in på 16:e säsongen. Det är unikt i sitt slag och står helt fristående från klubben (även om det finns ett samarbete). Genom att köpa säsongskortet skapar du möjligheter för verksamheten att leva vidare och kunna fortsätta att skapa fantastiska sidoprodukter som ”TIFO – Visionärerna i Hammarby, årskrönikan och Bajen Forever.

Säsongskortet kostar 550 kronor och ger dig ett program till varje hemmamatch i Herrallsvenskan.

Spana in webbshopen här.

Nyheter

Herr

Dam