25 april 2024

Factoringgruppen ny officiell partner till Hammarby Fotboll

Factoringgruppen är ny officiell- och dräktpartner till damlaget. De kommer från och med 2024 att synas på damernas shorts.

– Hammarby har presenterat en otroligt spännande produkt och vision som rimmar väldigt väl med vad vi på Factoringgruppen söker i våra partners. Att kliva in som officiell partner till damlaget, tillika regerande svenska mästarna, känns väldigt inspirerande och vi ser fram emot att vara en del av den fortsatta resan framåt med Bajen, säger Niklas Allbäck, sponsoransvarig på Factoringgruppen

– Vi på Hammarby Fotboll är väldigt glada över att Factoringgruppen vill vara en del av vår fantastiska klubb. Factoringgruppen kommer in som en officiell partner och dräktpartner för att stärka upp vårt fantastiska damlag som ska gå in i en superintressant säsong. Som dubbla mästare och ett Champions League-kval blir detta väldigt viktig år för Hammarby, säger Erik Sundin, Key Account Manager på Hammarby Fotboll.

Om Factoringgruppen:

Factoringgruppen är ett av Sveriges ledande finansbolag med lång erfarenhet och gedigen kunskap om företagande, finansiering och factoringbranschen. Vi erbjuder extra likviditet genom fakturaköp och belåning av fakturor samt inkassotjänster och bland våra kunder finns företag i alla storlekar över hela landet.

Genom Factoringgruppen får du tillgång till en partner med rätt mix av erfarenhet och kunskap för att stötta dina affärer. Läs mer här.

Nyheter

Dam