31 juli 2023

Fler platser till norra nedre mot Twente släppta

Annons
banner
Annons
banner

Till torsdagens returmöte i UECL mot FC Twente har fler platser på norra nedre tillgängliggjorts. Eftersom UEFA inte tillåter ståplats så är våra ordinarie ståplatssektioner omgjorda till sittplats. I och med detta begränsas kapacitet med cirka 30 % färre platser på dessa sektioner.

Frågetecken som funnits kring flöden och utrymningsvägar har rätats ut och därmed har vi klartecken att släppa upp fler platser. Därav kan vi nu meddela att ytterligare ett 100-tal platser kommer att släppas på Norra Nedre som fram till nu varit slutsåld, där det i vanliga fall är ståplats.

Klicka här för att köpa biljetterna!

Observera att du fortfarande behöver en biljettkod för att köpa biljetter. Har du ingen kod? Kolla med en vän som har en oanvänd kod eller skaffa en kod här.

Efter FC Twentes beslut om att inte erbjuda biljetter till sina supportrar (läs mer om det här) så har Hammarby inte heller möjlighet att erbjuda dessa supportrar tillträde till arenan. Vi kommer därför successivt att släppa upp fler sektioner på arenan till försäljning för hemmasupportrar.

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Herr