13 december 2023

Förnyelseperioden avslutad – 14 682 och 569 förnyade säsongskort

Annons
banner
Annons
banner

I går tackade förnyelseperioden inför 2024 för sig, och vi vill rikta ett lika stort som ödmjukt tack till alla er 14 682 samt 569 som redan säkrat plats för den kommande säsongen! I dag inleddes platsbytardagarna innan vi på måndag drar igång med köförsäljningen.

– Givet läget i vår omvärld och hur det påverkar den enskilde så är det ett styrkebesked med en så hög förnyelsegrad, som är över förväntan, samtidigt som det återigen vittnar om hur viktigt Bajen är i människors liv. Engagemanget kring vår fina förening är unikt, säger Stina Järvinen, Hammarby Fotbolls biljettansvarig.

Hålltider för säsongskortsförsäljningen

13 december - 14 december: Platsbytardagar

Platsbytardagarna är till för dig som har förnyat ditt säsongskort och nu har möjlighet att byta plats till stolar som ej blivit förnyade. I det här läget finns det ingen möjlighet att addera platser på din bokning utan endast byta de platser som du redan förnyat och betalat. Samtliga byten sker uteslutande via telefon på vårt servicenummer 08-462 88 13 som har öppet mellan klockan 9 och 17. Läs mer om platsbytardagarna här.

18 december - 19 december: Köförsäljning

Vid köförsäljningen sker tilldelning av platser för dig som står i vår säsongskortskö för herrarnas hemmamatcher. Fördelningen av platser sker i turordning – läs mer här.

9 januari - 6 februari 2024: Nyförsäljning

Nyförsäljningen är till för dig som inte haft säsongskort förgående år eller vill köpa fler säsongskort. Om vi sålt 16 000 säsongskort till herrarnas hemmamatcher under förnyelseperioden samt vid tilldelningen av köplatser utgår nyförsäljningen.

Till damernas matcher kommer nyförsäljningen påbörjas under denna period. Om du saknar säsongskort från 2023 gäller det att vara på hugget när försäljningen startar.

Mer information om säsongskortsförsäljningen samt priser och platsöversikt hittar du här.

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Herr

Dam