19 januari 2024

Försäsongströjan 2024

Annons
banner
Annons
banner

Under försäsongens träningsmatcher och i cupspelet kommer Hammarbys spelare att prydas av stilrena, grönvita matchtröjor. Matchtröjan kommer att släppas till försäljning hos Intersport redan i dag, klockan 10.00 på webben och i Skrapan, Farsta och Liljeholmen.

1997 introducerades för första gången den grönvitrandiga tröjan i Hammarby. Därefter har vi fått se den i många olika utföranden på Hammarbys A-lagsspelare, medan den vissa år fått stå tillbaka till förmån för den klassiska helvita tröjan. Sedan 2021 har den grönvitrandiga tröjan varit frånvarande, för att nu göra återkomst i form av 2024 års försäsongströja för båda Hammarbys representationslag.

Den nya tröjan kommer att säljas i lika stilrent utförande som på bilderna och vid matchspel kommer endast spelarens tröjsiffra att adderas på ryggen, inget annat. Designen av tröjan är återigen resultatet av ett samarbete mellan Hammarby Fotboll och Craft. Tröjan kommer att kosta 1149 kronor och finnas i storlekarna XS-3XL, i juniorstorlekar. Från klockan 10.00 går den att köpa på webben och i Skrapan, Farsta och Liljeholmen.

Foto: G40 studio

Nyheter

Herr

Dam