22 februari 2024

Hammarby Fotboll och Bosphorus Matkluster förlänger och fördjupar samarbetet

Hammarby Fotboll och Bosphorus Matkluster förlänger och fördjupar huvudpartnerskapet med damlaget och det officiella partnerskapet med herrlaget under ytterligare två år. Bosphorus som varit dräktsponsor åt damlaget med plats på baksidan av shortsen tidigare byter nu plats och logotypen kommer nu att pryda framsidan av shortsen.

– Vi på Bosphorus Matkluster ser fram emot en förlängning av samarbetet. Hammarby gör mycket för unga i samhället och det är viktigt för oss att stötta. I dag är det kanske mer nödvändigt än på länge med starka och bra förebilder. Där spelar Hammarby Fotboll och Samhällsmatchen en viktig roll för den samhälleliga utvecklingen, säger Serdar Öztenar, VD och ägare på Bosphorus Matkluster.

– Extra stolta är vi över att vara huvudpartner till damlaget och även officiell matleverantör till damerna. Mat, hälsa och fysisk aktivitet är viktiga delar för ett friskt samhälle. När man sammanväver dessa frågor med jämställdhet och jämlikhet så blir det ett starkt fundament som går helt i linje med Bosphorus värderingar, fortsätter han.

– Vi på Hammarby Fotboll är väldigt glada och stolta över att vi tillsammans med Bosphorus Matkluster kommit överens om att fortsätta och fördjupa vårt samarbete. Bosphorus är en partner som förstår och delar vår värdegrund fullt ut. Samarbetet bygger på att Bosphorus givetvis vill stärka sitt varumärke via Hammarby Fotboll men den mest väsentliga anledningen är att vara med och stärka klubbens arbete med våra olika initiativ inom Samhällsmatchen. Bosphorus har varit med utvecklat klubben sen 2017 vilket känns fantastiskt och vi ser fram emot ytterligare fina år tillsammans, säger Erik Sundin, Key Account Manager på Hammarby Fotboll.

Om Bosphorus

Familjeföretaget Bosphorus Matkluster har lagat färsk färdigmat i över 20 år. Med en fot i tradition och den andra i framåtblick tar vi fram produkter till landets kyl- och delidiskar. All produktion sker i vår egen livsmedelsanläggning i södra Stockholm.

Vi har ett brett sortiment indelat i flera varumärkesserier, från smörgåsar, sallader och wraps till matiga mezetallrikar och klassiska varmrätter.

Företaget har ca 70 anställda och ledningsgruppen utgörs av lika andel kvinnor som män. Under varje arbetsdag sker en produktion med upp till 10 ton råvaror som blir till färdiga måltider och totalt under ett år produceras ca 5 miljoner enheter.

Våra konsumenters matmedvetenhet är något vi uppskattar och uppmuntrar och vår vision är att vara det självklara valet i butiken.

För ytterligare information kontakta:
Serdar Öztenar, VD och ägare Bosphorus Matkluster, serdar@bosphorus.se,
Erik Sundin, KAM Hammarby Fotboll, erik.sundin@hammarbyfotboll.se

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Dam