9 juli 2024

Hammarby Fotboll söker ansvarig för formgivning

Som en del i klubbens plan att utveckla arbetet inom retail och merchandise söker vi nu en ny kompetens i rollen som Ansvarig för formgivning. Är du en erfaren, stilsäker och grafiskt kreativ person med god kännedom om Hammarbys varumärke kan du vara den vi söker.

Under hösten 2023 tog Hammarby Fotboll ett omtag kring klubbens affärsområde för merchandise och retail. En inventering och utvärdering av arbetet med klubbens partners, Craft, Intersport och Bajen Premium har resulterat i en omstrukturering av området. Nu kommer klubbens marknadschef, Peter Holmberg, och försäljningschef, Patrik Blomquist, ta ett större ansvar för utveckling av varumärke och försäljning. Samtidigt adderar vi en ny roll till organisationen som blir ansvarig för formgivning, med fokus på utformningen av klubbens merchandisesortiment.

Om rollen

Vi söker nu en erfaren, stilsäker och grafiskt kreativ person med projektledarerfarenhet som kan ta vår visuella identitet och merchandise till nästa nivå. Du kommer att arbeta med allt från grafiska manér till annonsmaterial, kläddesign och kreativa koncept. Du kommer att ta ett avstamp i vår identitet, formge koncept och kollektioner ihop med interna och externa partners, samt äga och utveckla vår visuella och grafiska identitet till något som alla grönvita känner stolthet kring. Rollen innebär ett brett visuellt ansvar och du kommer att rapportera till Marknads- och kommunikationschef.

Är du eller någon du känner rätt person för jobbet?

Klicka här för att komma till annonsen: https://www.digitalenta.se/lediga-jobb-uppdrag-digital-marknadsforing-e-handel/4626802-ansvarig-formgivning-till-hammarby-fotboll

Nyheter

Hammarby