4 december 2023

Hammarby och Adi Nalic avslutar kontraktet

Annons
banner
Annons
banner

Adi Nalic kommer inte representera Hammarby nästa säsong, detta efter att han och klubben nått till en ömsesidig överenskommelse om att bryta avtalet i förtid.

Adi Nalic kom till Hammarby inför årets säsong. Efter att under första tiden i klubben haft fokus på att bygga upp kroppen efter skada var han tillbaka i spel i inledningen av Allsvenskan. Men nu står det alltså klart att den offensive spelaren lämnar Hammarby.

- Vi har kommit överens med Adi om att detta är bästa lösningen för alla parter. Adi har bidragit på ett bra sätt till Hammarby. Han har lagt ner ett jättejobb på att komma tillbaka från sin skada och lyckats bra. Nu vill Adi ta nästa steg i sin karriär och vi får en möjlighet att bygga om vår offensiv. Vi vill tacka Adi för hans tid hos oss och önskar honom stort lycka till i sin fortsatta karriär, säger sportchef Mikael Hjelmberg.

Adi Nalic spelade totalt 26 allsvenska matcher för Hammarby och stod för fyra mål.

- Det har varit ett lärorikt år där jag vuxit både som spelare och person. Nu är jag redo för ett nytt äventyr. Jag vill passa på att tacka alla spelare, tränare och supportrar som stöttat oss under det här året. Lycka till framöver!, säger Adi Nalic.

Nyheter

Herr