3 mars 2024

Hammarby Ungdomsfotboll säljer digitala 50/50-lotter i samband med matcherna på Tele2 Arena

Annons
banner
Annons
banner

50/50-lotteriet är tillbaka – nu i digital form. Köp lotter inför alla herrlagets hemmamatcher och stöd ungdomsfotbollen samtidigt som du har chans att vinna stort!

För endast 25 kronor per lott bidrar du med 12.50 kronor direkt till vinstpotten, medan resterande belopp går till ungdomsfotbollens verksamhet. En viktig nyhet för i år är att lotteriet nu är helt digitalt, vilket innebär att du enkelt köper din lott direkt via mobilen.

Kom och träffa våra ungdomsspelare som säljer lotter runt arenaområdet och utanför entréerna innan matchen mot Mjällby. Passa på att köpa din lott i god tid före avspark för att inte missa chansen att vinna.

Spänningen når sin höjdpunkt i matchens slutskede, då det vinnande lottnumret och den aktuella vinstsumman presenteras på storbildsskärmen och genom högtalarna. Se till att hålla öronen öppna strax innan matchslut för att höra om du är den lyckliga vinnaren.

För de som missar tillkännagivandet på arenan, oroa dig inte. Det vinnande numret och vinstsumman kommer även att publiceras på vår hemsida dagen efter. Missa inte din chans att stödja en god sak och kanske gå hem som kvällens stora vinnare!


Så här köper du en 50/50-lott:
1. Scanna visad QR-kod med din mobilkamera och följ länken
2. Välj antal lotter och betala via Swish
3. Lotten/lotterna kommer till din telefon i form av sms

För att kunna köpa en 50/50-lott krävs att du:
- Har Swish
- Befinner dig inom Stockholms Stads gränser
- Är över 18 år

Vid vinst gäller:
- I anslutning direkt efter dragningen av vinnande nummer skickas ett SMS till vinnaren

- Vinstsumman utbetalas via Swish

Har du frågor? kontakta daniel.engstrom@hammarbyungdom.se

Foto: Kenta Jönsson

Nyheter

Herr