9 januari 2024

Herrlagets ledarstab 2024

Annons
banner
Annons
banner

Nu startar arbetet för Kim Hellberg som med ledarteamet i ryggen ska förbereda Hammarbys herrlag för årets utmaningar. Utöver ny huvudtränare och assisterande tränare sker det till i år ytterligare några ändringar i ledarstaben. De går vi igenom här.

I tränarstaben ansluter, förutom Kim Hellberg och assisterande tränare David Selini, Martin Sundgren i rollen som övergångstränare. Martin lämnar därmed tjänsten som cheftränare för akademin och kommer att ha särskilt ansvar för de yngre spelarna och inte minst de spelare som står på gränsen mellan HTFF och A-laget.

I övrigt går Abel Lorincz tillbaka till sin ordinarie roll som assisterande tränare med analysansvar, och Mikael ”Mille” Olsson fortsätter drilla Hammarbys målvaktsuppsättning. Materialförvaltare Anders Bitén är för tillfället sjukskriven och vikarie blir Tony Hjälmheden.

I fys- och medteamet har vi också några nya ansikten till årets säsong.

Klart är att fystränare Perry Wild kommer att sluta, och ny fysansvarig blir Niklas Egnell som i dag jobbar med U21-landslaget. Där kommer han slutföra sina uppdrag samtidigt som han jobbar parallellt med Hammarby. Gustav Pettersson fortsätter sin fystränarroll där han jobbar med både HTFF och A-laget.

Laget får även två nya fysioterapeuter – Tim Altmark och Stefan Tanda som ersätter Ludvig Axelsson och Johan Forsbring.

Naprapat Magnus Svärd och fysioterapeut Carl Carlsson är kvar i teamet.

På den administrativa sidan sker också en förändring efter att Wadda Tamini slutar som player manager. Han ersätts av Ange Desire Obrou som får titeln sports assistant, och kommer att jobba tillsammans med team manager Atena Gerontidou.

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Herr