3 november 2023

Information för dig som besöker Finnvedsvallen på lördag

Annons
banner
Annons
banner

I morgon står årets sista allsvenska bortamatch på agendan och herrarna beger sig mot Värnamo och Finnvedsvallen. Som Polismyndigheten informerat om tidigare under veckan har beslutet tagits att totalförbjuda väskor, oavsett storlek, för flera typer av offentliga tillställningar och allmänna sammankomster över hela landet, detta gäller således även i morgondagens match. Mer information för dig som ser matchen på plats hittar du nedan.

Som Polismyndigheten informerat om tidigare under veckan har beslutet tagits att totalförbjuda väskor, oavsett storlek, för flera typer av offentliga tillställningar och allmänna sammankomster över hela landet, detta gäller således även i morgondagens match. Beslutet innebär att inga väskor tillåts på detta evenemang, oavsett deras storlek eller typ. Läs mer på IFK Värnamos hemsida.

Arena- och biljettinformation:

Namn: Finnvedsvallen.

Kapacitet: 5070.

Bortasektionens placering: Södra stå.
Bortasektionens kapacitet: 1240.

Entré: 3 (ståplats).

Bortasektionen är slutsåld. Sektionen för grönvita supportrar är indelad i tre zoner, gamla delen närmast sittplats (H), nya läktaren (P) samt markplan (L).

Banderollplatser: Räcket längst ner på bortasektionen är godkända som banderollplatser. Helst vid räcket som är vid gamla delen.

Matchstart: 15:00.
Entreérna öppnar: 14:00.
Supporterkort: Bortakortet prickas av i entrén.

Service

Mat och dryck: Kiosk med sedvanligt utbud (folköl).
Betalning: Kort och Swish.
Toaletter: Fasta toaletter för både herr och dam samt pissoarer.

Parkering: Parkering för bussar sker vid Ljusseveka konstgräs. Parkering för tillresta i egen bil sker vid Finnvedskolans parkeringar. Det finns skyltar placerade vid de olika parkeringarna, med vägbeskrivning till arenan.

Samlingspub: Harrys. Storgatsbacken 19, Värnamo.

Hammarby Fotboll på plats

En SLO och två säkerhetsansvariga finns på plats för service till supportrar. Kontakt till säkerhet ärevenemang@hammarbyfotboll.se. SLO: 073-229 56 66.

Tack och uppmaning

Hammarby Fotboll välkomnar och tackar dig supporter som reser till Värnamo för att stötta laget på bortaplan.

Vi ber er att visa respekt för matchen, spelare, personal och motståndarsupportrar. Vi ber också om att inte sätta upp klibbor eller orsaka annan skadegörelse, då det medför kostnader för Hammarby Fotboll. Det är många känslor i luften vid bortamatch och vi uppmanar till ett värdigt beteende.

Vi jobbar ständigt med att förbättra förutsättningarna för Hammarbysupportrar som åker på bortamatch, vilket gäller allt från förhållande på arenorna och Hammarby Fotbolls närvaro till bemötande från polis med mera. För att vi ska veta vad vi kan förbättra, så är det viktigt att du som supporter hör av dig. Har du synpunkter och/eller idéer från detta besök är du välkommen att höra av dig till SLO på mail: jonas.myrstedt@hammarbyfotboll.se eller ta kontakt innan/på/efter match.

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Herr