6 oktober 2023

Information om säsongskortsförsäljning för säsongen 2024

Annons
banner
Annons
banner

Som tidigare informerats på höstens medlemsmöte kommer förnyelseperioden av säsongskorten 2024 att starta i november. Även denna gång kommer förnyelseperioden vara tre veckor lång, skillnaden är att perioden ligger tidigare än vanligt. Nedan följer information och preliminära hålltider för förnyelseperioden, platsbytardagar och nyförsäljning.

Förnyelsen av säsongskort startar 20 november 2023

Den 20 november kan du som haft säsongskort under 2023 förnya din plats till nästa säsong. Detta gäller för både damernas och herrarnas hemmamatcher. Du har då fram till den 11 december på dig att förnya ditt säsongskort.

Här följer preliminära hålltider för hela säsongskortsperioden och mer information om vad de olika säljintervallerna innebär:

Hålltider för säsongskortsförsäljning

20 november – 11 december: Förnyelseperiod

Förnyelsen av säsongskort sker under den här perioden. Då har du möjlighet att betala för dina platser till herrarnas och damernas hemmamatcher från föregående säsong samt byta plats bland de som är lediga på arenan.

I och med att vi nått taket och sålt 16 000 säsongskort för herrarnas hemmamatcher, vilket är vår maxkapacitet, finns det ingen möjlighet att addera platser på din bokning under förnyelsen. Det enda sättet att få chans att köpa fler säsongskort är att ställa sig i säsongskortskön, eller att invänta eventuell nyförsäljning. De platser som eventuellt inte blir förnyade släpps först till dem i säsongskortskön och därefter till nyförsäljning. 

13 december – 14 december: Platsbytardagar

Platsbytardagar är till för dig som har förnyat ditt säsongskort och nu har möjlighet att byta plats till stolar som ej blivit förnyade. I det här läget finns det ingen möjlighet att addera platser på din bokning utan endast byta de platser som du redan förnyat och betalat.

18 december – 20 december: Köförsäljning

Här sker tilldelning av platser för dig som står i vår säsongskortskö för herrarnas hemmamatcher. Fördelningen av platser sker i turordning – läs mer här.

8 januari 2024: Nyförsäljning

Nyförsäljningen är till för dig som inte haft säsongskort förgående år eller vill köpa fler säsongskort. Om vi sålt 16 000 säsongskort till herrarnas hemmamatcher under förnyelseperioden samt vid tilldelningen av köplatser utgår nyförsäljningen.

Till damernas matcher kommer nyförsäljningen påbörjas här. Om du saknar säsongskort från 2023 gäller det att vara på hugget när försäljningen börjar.

De angivna datumen är preliminära och vi återkommer med fastställda datum och exakta tider inom kort.

Priser

I och med att budgetarbetet inför 2024 fortfarande pågår kommer priserna för säsongskorten att sättas inom kort och vi meddelar självklart då vilka priser som gäller.

De betalningsalternativ som finns i samband med säsongskortsköpet är: direktbetlaning med kredit- och betalkort, internetbank, swish, faktura (30 dagar kostnadsfritt) samt delbetalning.

Har du inget säsongskort 2023 men vill köpa för 2024?

Herrarnas säsongskort är för närvarande fullbokade då vi sålde maxantalet på 16 000 säsongskort inför säsongen 2023. Om du inte haft säsongskort under denna säsong kan du ställa dig i vår säsongskortskö. De platser som eventuellt inte blir förnyade tilldelas först till dem som står i kön i tur och ordning.

Vill du inte stå i kö får du hoppas att det finns platser kvar när nyförsäljningen startar. Den startar endast om vi inte sålt samtliga 16 000 säsongskort under förnyelse- samt köperioden.

Frågor om säsongskortsförsäljningen?

Vid eventuella frågor om ditt säsongskort eller om försäljningen vänligen kontakta biljetter@hammarbyfotboll.se

Foto: Henric Wauge

Nyheter

Dam

Herr