8 mars 2024

Publikinformation: DIF hemma – totalt väskförbud

13.00 på lördagsförmiddagen är det äntligen dags att besöka Hammarby IP igen. Cuppremiär står på agendan och derby väntar då Djurgården besöker Kanalplan. Upp mot 2000 har redan säkrat plats till mötet – här hittar du generell information inför ditt besök.

Avspark: 13.00.
Entréerna öppnar: 12.00.
Förköp av biljetter: På denna länk.

Biljett till matchen ingår för dig som har säsongskort till OBOS Damallsvenskan 2024. Den finns laddad på ditt fysiska och ditt digitala säsongskort.

Har du säsongskort men kan inte gå – låt inte din plats stå tom!

Om du är säsongare och inte har möjlighet att gå på matchen – glöm inte att du kan skicka biljetten vidare till en vän. Läs mer här.

Totalt väskförbud gäller på matchen

Det kommer inte vara tillåtet att ta med väskor, oavsett storlek, in på matchen. Detta enligt polismyndighetens beslut. Till följd av detta uppmanar vi alla besökare att inte ta med sig väskor, oavsett storlek, till lördagens match då dessa inte kommer få tas med in på Hammarby IP. Ingen effektförvaring finns dessvärre tillgänglig till matchen.

Ett förtydligande vad väskförbudet innefattar i praktiken finner ni på polismyndighetens hemsida under frågor och svar.

Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på matchen samt för barns skötväska.

Souvenirförsäljning: Intersport har försäljning framför gula villa inför och efter matchen.

Generell publikinformation för Hammarby IP finns alltid samlad på denna länk.

Foto: Henric Wauge

Nyheter

Dam