20 mars 2024

J&S Markservice blir officiell partner till Hammarby Fotboll

Annons
banner
Annons
banner

J&S Markservice är ny officiell partner till Hammarby Fotboll. De kommer från och med 2024 att synas på herrarnas shorts.

– Det är med stolthet J&S Markservice AB kan kalla sig officiell partner till Hammarby Fotboll, det är ett samarbete som vi ser otroligt mycket fram emot. Vi har följt Hammarbys resa genom åren, en resa som vi är väldigt inspirerade av, säger Kenneth Holborn, vice vd på J&S Markservice.

– Dessutom har vi även hört väldigt mycket gott om det väldigt aktiva och intressanta affärsnätverket Bajen2Bajen som Hammarby Fotboll driver och som vi nu blir en del av. Det är av de anledningarna till att vi nu valde att ingå ett längre samarbete med Bajen, fortsätter han.

– Det är väldigt inspirerande att få välkomna J&S Markservice som officiell partner och som synliga på vår matchdräkt. I J&S Markservice har vi ett mycket fint och piggt bolag inom hantverksbranschen där ägarna verkligen brinner för Hammarby Fotboll vilket känns mycket hedrande, säger Tomas Lindgren, key account manager på Hammarby Fotboll.

– Det är glädjande att vårt affärsnätverk Bajen2Bajen fortsätter att växa med fler aktiva bolag som skapar en enorm bredd och fina affärsmöjligheter för alla. Varmt välkomna och stort tack för förtroendet J&S Markservice, fortsätter han.

Om J&S Markservice:

Vi är ett företag med en personlig prägel, våra kunder är återkommande på grund av att vi är professionella och tillmötesgående. Vi som utför jobben har mångårig erfarenhet av branschen och besitter olika färdigheter som gör oss till ett bra val av entreprenör för markarbeten.

Inget jobb är sig likt och vi tackar aldrig nej till nya utmaningar stora som små. Våra mål är att både beställaren och brukarna ska känna sig nöjda med resultatet. Vi utför markarbeten åt kunder i Danderyd, Lidingö, Nacka och övriga delar av Stockholm. Läs mer här.

Nyheter

Herr