1 december 2023

Jultröjan är här!

Annons
banner
Annons
banner

På måndag släpps årets jultröja. Den kommer att finnas att köpa hos Intersport från klockan 08.00 på webben och från klockan 10.00 hos butiken i Skrapan på Södermalm. Jultröjan kommer i storlekarna XS-XXL och kostar 749 kr.

I år pryds tröjan av den grönvita legendaren Johan ”Tomten” Johansson. Född och uppvuxen på Södermalm under 30-talet blev Johan under sin levnadstid en profilerad och omtyckt Hammarbysupporter. Under åren blev han ett stående inslag på såväl läktare som på Kvarnen, ofta som pådrivare av allsång och egna ramsor. Med sitt karaktäristiska skägg blev han ”Tomten” med hela Bajenland och vi minns Johan med värme och stolthet för vad han bidrog med till klubbens historia genom sitt supporterskap.

Genom att köpa årets jultröja stöttar du också Samhällsmatchens arbete för barn och unga i Söderort. Både Hammarby Fotboll och Intersport avsätter delar av intäkterna från jultröjan till ändamålet. Samhällsmatchen handlar om matchen utanför de kritade linjerna och är samlingsnamnet på Hammarby Fotbolls insatser i samhället. Läs gärna mer om Samhällsmatchens syfte och olika initiativ här.

Foto: G40 Studio

Nyheter

Herr

Dam