25 maj 2024

Köp 50/50 lott och stötta Hammarbys ungdomsfotboll!

Ge dig själv chansen att vinna stort samtidigt som du bidrar till en ljusare framtid för klubbens ungdomar. För varje lott du köper, för endast 25 kronor, går hälften av beloppet direkt till vinstpotten. Det innebär att 12.50 kronor hamnar i potten som kan bli din, medan de andra 12.50 kr går till att stötta Hammarby ungdomsfotboll.

Hur köper du en lott:

1. Skanna QR-koden ovan med din mobilkamera

2. Välj ”Köp lotter”

3. Ange ”önskat antal lotter” och ange ”ditt mobilnummer”, öppna din swish-app för betalning om det inte görs per automatik

Tänk på att

Då vi har ett lokalt tillstånd kan vi enbart sälja 50/50-lotter genom att du befinner dig inom Stockholms Stad i samband med att du ska genomföra ditt köp.

Observera att din mobiltelefon behöver vara inställd på att dela platstjänster. Vill du göra inställningen dela platstjänster, gör så här:

IPhone: Inställningar > Platstjänster > (Välj din webbläsare) > Tillåt alltid.

Android: Inställningar > Integritetsskydd > Plats > Tillåt alltid.

  • Lottpris: Lotter säljs för 25 kronor styck.
  • Åldersgräns: Minsta ålder för köp är 18 år, verifiering sker via Bank-ID.
  • Ditt bidrag: För varje lott du köper så ges du möjligheten att ta hem vinstpotten samtidigt som du stöttar klubbens ungdomsverksamhet.
  • Tidsram: Försäljningen är öppen söndag 26 maj och avslutas vid matchminut 70, cirka klockan 15.30.
  • Vinstinformation: Vinnare meddelas via SMS, och vinnande nummer samt vinstsumma annonseras i arenan.

Dina bidrag hjälper våra unga spelare att utvecklas och nå sina drömmar på planen. Genom att delta i lotteriet är du med och skapar möjligheter för nästa generation fotbollsspelare.

Så tveka inte – köp dina lotter i dag och var med i matchen om både en fantastisk lotterivinst och en bättre framtid för ungdomarna i vår klubb!

Har du frågor? Tveka inte att kontakta daniel.engstrom@hammarbyungdom.se

Nyheter

Hammarby