26 maj 2024

Köp dagens matchprogram!

Annons
banner
Annons
banner

Programmet Hammarby-Sirius är Supportrarnas Matchprograms åttonde utgåva hittills i år. Förutom de sex programmen till allsvenska herrmatcher har man gett ut program till de två damallsvenska matcher som spelats på Nya Söderstadion/Tele2. Efter Siriusmötet spelas nästa hemmamatch först den 15 juli.

Tar ni i Matchprogramsgänget sommarlov nu?
– Det är alltid något på gång. Nu får vi välbehövlig tid för att planera sommarutgivningen, dessutom kommer vi att göra program till damderbyt Hammarby-AIK den 5 juli. Men lite tid till badstrandshäng och andra semesteraktiviteter blir det också. Själv ska jag hinna med en bilsemester till Irland, säger Matchprogrammets redaktör Magnus Hagström.

Men innan dess alltså match mot Sirius. Vad kan vi se fram emot i programmet?
– Massor! En kul grej i detta nummer är att vi låtit oss inspireras av Time Magazines årliga lista över betydelsefulla personer. Vi har skapat en egen informell "makthavarlista" över personer som utanför idrottsutövande betyder mycket för kulturen i Bajenland. Huvudintervjun med Viktor Djukanović och texten om en av Hammarbys mest framgångsrika tränare, Bengt Persson, är ett par andra grejer som jag gärna framhåller.

Du brukar ju tippa resultatet. Kan vi få förhandsinfo eller måste vi vänta på programmet?
– Haha! Jag vill ju alltid att folk ska köpa programmen. Vi är så klart beroende av att tillräckligt många köper programmen för att det ska funka. Men mitt tips kan jag bjuda på den här gången. Jag tror Bajen vinner med 2-0 och att målen görs av Besara och Djukanović. Kom ihåg var ni läste det först!


Matchprogrammet köps av säljarna utanför arenan eller i 69:a Spel & Tobak på Götgatan 69. Det går också att beställa i Supportrarnas Matchprograms webbshop.

Nyheter

Herr